Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

…και λοιπόν;;;; Ορισμένοι θέλουν να κοιμηθούν!!! Ε! και;;;;….

και ‘γώ θέλω να μην βρωμάει σκατίλα η Τραγάνα αλλά δεν γίνεται!! Βιολογικός γάρ.(άσε που μας έχει τσακίσει το κουνούπι!)
--αλλά δεν κλείνουμε τον βιολογικό!
Και οι παρά του προαστιακού κατοικούντες θέλουν να κοιμηθούν..
--αλλά δεν κλείνουμε τον προαστιακό!
Και οι παρά της εθνικής κατοικούντες θέλουν να κοιμηθούν..
--αλλά δεν κλείνουμε την εθνική!
Και οι παρά των καμπαναριών περίοικοι θέλουν να κοιμηθούν..
--αλλά δεν κλείνουμε τις εκκλησιές!
…και χίλια άλλα δυο παραδείγματα μπορούν να αναφερθούν!!!!
Είναι πασιφανές ότι σε μια πόλη, μια κοινωνία, όλα πρέπει κινούνται με βάση το συμφέρον των πολλών και όχι με την λήθη των νυσταγμένων!
Αυτό που συνέβη φέτος στο Κιάτο ήταν πρωτοφανές και θα πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού! Πολλά μαγαζιά στην παραλία, πολύς κόσμος, πολλά μεροκάματα, πολλά έσοδα για όλους! (πολίτες, δήμο, επιχειρηματίες,.. κλπ)!... και σε περιόδους κρίσης!!!
Φυσικά εμείς ως δημοτική αρχή, ως αστυνομία, ως διοίκηση τι κάνουμε;;; Βοηθάμε να επιστρέψει το Κιάτο στην πρότερη μίζερή του κατάσταση!... για ποιο λόγο;;;; Μα πολύ απλά διότι ορισμένοι κάτοικοι της παραλίας ΔΕΝ μπορούν να κοιμηθούν!!!! Ε! και;;; Να πάνε να μείνουν σε άλλα μέρη της πόλης με απεριόριστη ησυχία… διαθέτουμε και τέτοια!!!
Αλήθεια πόσοι από τους καταγγέλλοντες είναι μόνιμοι κάτοικοι Κιάτου;;; Γιατί εάν έχουν έρθει για διακοπές και ενοχλούνται ποσώς μας ενδιαφέρει…. Διότι τον χειμώνα της υπομονής δεν θα μας θυμηθεί κανείς! Εάν πάλι είναι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να χαίρονται με την υπεραξία που έχει αποκτήσει το ακίνητό τους & φυσικά θα πρέπει να είναι υπέρμαχοι αυτής της κατάστασης…. Διαφορετικά μπορούν να το πουλήσουν σε πολύ καλή τιμή και να αγοράσουν ένα στην τραγάνα, σε μικρότερη τιμή, με τρομερή ησυχία και απίστευτη μυρωδιά!!!
Ας βοηθήσουμε αυτή την πόλη να αναπτυχθεί… η παραλιακή ζώνη είναι μια απ’ τις κυριότερες πηγές εσόδων για όλους! Γιατί το μέλλον αρχίζει από την νεολαία… από την κίνηση από την ζωή… όσοι θέλουν ησυχία… προσφέρουν απεριόριστη οι διπλανές πόλεις… ας κοιμηθούν εκεί !!!... και ας ξοδεύουν εδώ!
Θαρρώ, πώς οι νόμοι φτιάχνονται & θα πρέπει να ερμηνεύονται με γνώμονα το κοινό συμφέρον!
Εμείς , ως πολίτες του Κιάτου θέλουμε μια πόλη με ζωή & όχι μια πόλη γηροκομείο!! Ελπίζω οι διοικούντες να αντιληφθούν το λάθος τους και να βοηθήσουν για το κοινό καλό !!!

Χρήστος Καλαντζής