Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΣΦΗΝΑΚΙΑ...


«Ο κόσμος θέλει Δήμαρχο από το Κιάτο!»
…δεν το είπε φυσικά ο …κόσμος, το διαβάζουμε από διάφορους «έγκυρους» τοπικούς δημοσιογράφους (ενίοτε ανώνυμους) και διαρρέει από κύκλους υποψηφίων. Μα καλά, τόσο άδειο είναι το πολιτικό τους οπλοστάσιο, που προβάλλουν τόσο πολύ αυτό σαν λόγο για να τους ψηφίσουμε;

Οι … «κοσμοπολίτες»
Αλήθεια, οι «κοσμοπολίτες» υποψήφιοι χρησιμοποιούν τα ίδια ρατσιστικά σχόλια που διαδίδουν στην πιάτσα για αντιπάλους τους από την ορεινή Κορινθία και όταν πάνε να ζητήσουν την ψήφο των κατοίκων του Φενεού και των εκατοντάδων Φενεατών που μένουν στο Κιάτο;

Δημήτρης Ηλιόπουλος

Παρκαρισμένα μονά-ζυγά…δικά μας;

Άραγε, το μέτρο της στάθμευσης  με κριτήριο  τους μονούς και ζυγούς μήνες ισχύει ακόμα; Γιατί αν καταργήθηκε ξεχάσατε να αποσύρετε τα σήματα !
Αλλιώς δεν εξηγείται γιατί σε κεντρικούς δρόμους του Κιάτου τα αυτοκίνητα παρκάρουν μόνιμα από τη μια πλευρά, με αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται ποτέ από τα αυτοκίνητα καθαριότητας του Δήμου!! Για ρίξτε μια ματιά, όταν αδειάσετε!

Κλέφτες κι Αστυνόμοι
150 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, το ίδιο σπίτι έχει δεχτεί  μέχρι στιγμής  πέντε (5) επιδρομές κλεφτών, οι δύο τελευταίες σε διάστημα 6 μηνών. Συνολικές απώλειες.  3 ποδήλατα, 1 αυτοκίνητο και (τελευταίο και καλύτερο)….3 γλάστρες (συγκεκριμένα 2 ορτανσίες και ένα κοράλλι)!!!! Εννοείται ότι δεν βρέθηκε τίποτα!
Και για μεν τα ποδήλατα και το αυτοκίνητο, να το καταλάβω! Οι γλάστρες όμως, με προβλημάτισαν!
Μήπως σας λείπει τίποτα και στο Αστυνομικό Τμήμα; Για ψαχτείτε καλύτερα !
 
Μάχη Μαυραγάνη


Καθένας στον τομέα του...
(...και ο…συντηρητής στις ακτινογραφίες!!!)


Είχαμε δεν είχαμε, πάλι γίναμε διάσημοι στο πανελλήνιο, από εφημερίδες και κανάλια! Και όχι πάντως για καλό, αφού καταγγέλλεται εγγράφως (11-07-10), από τον Σύλλογο Νοσηλευτών του ΕΣΥ προς την Διευθύντρια του Νοσοκομείου Κορίνθου (στο οποίο υπάγεται διοικητικά το Κ.Υ.Κιάτου), ότι η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Κιάτου επιτρέπει επί πολύ καιρό, να εκτελεί χρέη ακτινολόγου υπάλληλος του ΚΥ με προϋπηρεσία συντηρητή- θερμαστή χωρίς πτυχίο τεχνολόγου ακτινολογικών μηχανημάτων!!!!
Αν αναρωτιέστε τι απάντησε η Διευθύντρια του Νοσοκομείου από τις αρχές του Ιούλη, μην ανησυχείτε, δεν χάσατε τίποτα, γιατί απλούστατα δεν απάντησε ΤΙΠΟΤΑ!! Αδιαφορία; «Φόρτος εργασίας»; Έχει σημαντικότερα θέματα να διεκπεραιώσει; Αδυναμία επίλυσης του θέματος;
Ας έλθει μια βόλτα στο Κ.Υ. Κιάτου να της κάνει μια ακτινογραφία ο «συντηρητής- θερμαστής» και τότε ίσως ευαισθητοποιηθεί λιγάκι!
 
Κ. Μαυραγάνη