Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις συνέχισε και μετά τις εκλογές της 6ης Μάη τις ανοικτές δημοκρατικές δράσεις, οι οποίες έχουν διττό στόχο. Πρώτα πρώτα να επικοινωνήσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα στους πολίτες και να τους δώσει την δυνατότητα με άμεσο τρόπο να ζητήσουν οι τελευταίοι εξηγήσεις και να λύσουν τις όποιες απορίες τους. Ταυτόχρονα όμως δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα του υλοποιώντας την άμεση δημοκρατία.
Έτσι στις δράσεις που ανέλαβε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ στον δήμο Σικυωνίων ήσαν και οι ενημερώσεις και συζητήσεις που έκαναν κλιμάκια αποτελούμενα από όλους τους υποψήφιους βουλευτές του συνδυασμού στην Κορινθία και ενεργούς πολίτες, που δραστηριοποιούνται υπέρ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ. Τα παραπάνω κλιμάκια τις τελευταίες τρείς εβδομάδες περιόδευσαν σε όλα σχεδόν τα δημοτικά διαμερίσματα με στόχο όχι μόνο να ενημερώσουν αλλά και να ακούσουν τους πολίτες. Να ακούσουν και τις αγωνίες τους και τους προβλήματα τους αλλά κυρίως να ακούσουν και τις προτάσεις τους, τις ιδέες τους, τα θέλω τους έχοντας την επίγνωση ότι η κρίση που ταλανίζει την χώρα δεν λύνεται χωρίς την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών αυτής της χώρας.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΕΚΜ ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία στο δήμο μας την Παρασκευή 15/6/2012 διοργανώνοντας μία ανοικτή εκδήλωση στην οποία όλοι μαζί θα συζητήσουμε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την προεκλογική αυτή περίοδο θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 18 Ιουνίου, γιατί ξέρουμε καλά ότι οι αγώνες είναι μπροστά και μας περιμένουν.