Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Από το τουρνουά Μπριτζ στο Κιάτο

Την Κυριακή 20 Μαϊου διεξήχθη το 1ο τουρνουά Μπριτζ του Αθλητικού Ομίλου Μπριτζ Σικυώνος (ΑΟΜΣ) που άρχισε να λειτουργεί τον Οκτώβριο 2011. Το τουρνουά έγινε στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου. Πραγματοποιήθηκαν δύο ειδών αγώνες (μαθητικός και όπεν) που στέφθηκαν με εξαιρετική επιτυχία. Διαιτητής των αγώνων ήταν η κα Λήδα Φικιώρη. Στο μαθητικό τουρνουά συμμετείχαν 28 συνολικά αθλητές που εκτός από το Κιάτο προέρχονταν από την Αθήνα, το Αίγιο, την Πάτρα και την Τρίπολη.

Πρώτοι νικητές αναδείχθηκαν οι Μ. Χάτσου και Ι. Χάτσος του ΑΟΜΣ και δεύτεροι νικητές οι Φ. Νανόπουλος και Μ. Παραπονιάρη της Τρίπολης. Τα έπαθλα απένειμαν ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ. κα Ελένη Παπαθανασίου και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ κ. Διογένης Χαρλαύτης που κατάγεται από το Κιάτο.

Στην ημερίδα για αθλητές μεγάλων κατηγοριών (open), με τη συμμετοχή 12 αθλητών, νικητές αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Ιωαννίδης (Κιάτο) και Σπύρος Κυρκίτσος (Αίγιο).

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα διεξάγονται αγώνες μπριτζ τα βράδια Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, προσελκύοντας έτσι πολλούς αθλητές από άλλα μέρη και συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο ΑΟΜΣ ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και περιμένει τους φίλους του μπριτζ τον Αύγουστο στο επόμενο 3-ημερο τουρνουά. Επίσης περιμένει καινούργιους φίλους για μαθήματα τον Οκτώβριο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον κ. Κων. Παπαμαργαρίτη στο 6974640680 ή 2742021574.