Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΧΤΕΣ ΚΑΙ ...ΣΗΜΕΡΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ??

ΧΤΕΣ, (Προεκλογικά), ο κ.  Αντώνης Σαμαράς δεσμεύεται προεκλογικάνα καταργήσει το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, κατά την παρουσίαση του Οικονομικού Προγράμματος της Ν.Δ. στο Ζάππειο ΚΑΙ κατηγορεί  για το χαράτσι τον Ευάγγελο Βενιζέλο που το εμπνεύστηκε και συνδέει τις "ζημιές και τις χασούρες" της ΔΕΗ με την είσπραξη του τέλους από τους λογαριασμούς ρεύματος!

ΣΗΜΕΡΑ: -Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη- "Αμεσα δρομολογούν τις διαδικασίες είσπραξης για το «έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων» έτους 2012. Να σημειωθεί πως αυτό που μάζευαν μέχρι τώρα ή που «εκκρεμεί» η αποπληρωμή του στις Εφορίες, αφορούσε στο έτος 2011. Με τα φετινά χαρατσόχαρτα επιχειρούν να συγκεντρώσουν πρόσθετα έσοδα ύψους 2,5 δισ. ευρώ, ποσά που θα τα αφαιρέσουν, πρώτα και κύρια, από τα λαϊκά νοικοκυριά. Με βάση την υπάρχουσα νομοθετική ρύθμιση, η οποία φαίνεται ότι θα παραμείνει, θα πληρωθεί σε 5 διμηνιαίες δόσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενδεχομένως και μέσα σε αυτό το μήνα, αποστέλλουν τις πρώτες παρτίδες, με στόχο να προλάβουν να το μαζέψουν και εμφανίσουν κατά το δυνατό μεγαλύτερο μέρος στα έσοδα του φετινού κρατικού προϋπολογισμού.
ΣΧΟΛΙΟ: Τί να πει κανείς? Πως άραγε νιώθουν τώρα όλοι αυτοί που μας έφεραν τους "γνωστούς" για να μας "σώσουν" άλλη μιά φορά?