Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Συγκέντρωση και στα Περιβολάκια αύριο



ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Ως ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες που δεν αποδεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν σαν υποτελείς, δηλώνουμε την αντίθεσή μας :

·     Στην υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, με την οποία καταργούνται βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών. Αρνούμαστε το ρόλο του δούλου που μας επιβάλλουν.

·   Στα αλλεπάλληλα χαράτσια με τα οποία μας εξαθλιώνει καθημερινά η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου και τα οποία δεν προορίζονται για την πληρωμή μισθών και συντάξεων, αλλά για την καταβολή ληστρικών τοκοχρεολυσίων.


·   Στις πολιτικές της κομματοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων που προώθησαν και συντήρησαν τα κόμματα της εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που κυβέρνησαν αδιάλειπτα τη χώρα μας όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια.

·    Στη νεοφιλελεύθερη, συντηρητική, αυταρχική και αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί η ηγεσία της Ε.Ε., η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους λαούς σε πτώχευση και τους μεγαλοτραπεζίτες και το χρηματιστηριακό κεφάλαιο σε πακτωλούς κερδών.

·  Σε όλους αυτούς – ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφους, παπαγαλάκια της εξουσίας, μικροπαραγοντίσκους της τοπικής αυτοδιοίκησης (Περιφερειάρχες και Δημάρχους), πολιτικάντηδες – που προσπαθούν λυσσαλέα να μας πείσουν να σκύψουμε το κεφάλι γιατί «μαζί τα φάγαμε».


Σε όλους αυτούς απαντάμε ότι δεν συναινούμε, δεν συνυπογράφουμε, δε συμβιβαζόμαστε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να φύγει άμεσα η δοτή και αντιδημοκρατική κυβέρνηση από την εξουσία.

  • Να μην ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση η οποία αυξάνει το χρέος της χώρας ενώ ξεζουμίζει τους πολίτες που δεν φέρουν την ευθύνη για τη χρεοκοπία στην οποία οδήγησαν τη χώρα, αυτοί που τώρα δήθεν κόπτονται για τη σωτηρία της.
  
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Περιβολάκια

Ανοιχτή Συνέλευση Πλατείας «Περιβολάκια» Κορίνθου
www.perivolakia.gr