Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα στο ΒΑRRIO NUEVO.

Η φετινή εκδήλωση ήταν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με την τυπική εκδήλωση των προηγούμενων χρόνων. Βασίστηκε πάνω στην επιθυμία του εμπορικού κόσμου για διασκέδαση. Για μια μέρα οι έμποροι του Κιάτου και αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής άφησαν στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης και διασκέδασαν παρέα, απολαμβάνοντας την υπέροχη βραδιά που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορινθίας κ Β.Νανόπουλος και αρκετά από τα μέλη του. Από τον Δήμο Σικυωνίων, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ Ν. Παπαβασιλείου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Α.Λεονάρδος και ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Χ. Ζαχαριάς. Επίσης ήταν παρόντα το Δ.Σ του Εμπορικού συλλόγου Κιάτου και πλήθος μελών του.

Η βραδία ξεκίνησε με την συντροφιά του μουσικού συγκροτήματος ( Μικρές Ιστορίες) συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας και με την κλήρωση δώρων, προσφοράς των καταστημάτων του Κιάτου. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ευχαριστεί θερμά, όλα τα καταστήματα που με τις χορηγίες τους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και όσους παραβρέθηκαν. Ιδιαίτερα ευχαριστεί το κ. Βλάσση Γουρλόνα ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου (Φεγγαρογνέματα) στα Τρίκαλα Κορινθίας ,που προσέφερε ένα διήμερο για δύο άτομα στον τυχερό που βρήκε το φλουρί και το ζαχαροπλαστείο Κονδύλης- Παπανικολάου για την προσφορά της πίτας.

Στα πλαίσια της ανοιχτής επικοινωνίας που έχουμε με τον εμπορικό κόσμο σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα πραγματοποιήσουμε μια ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύλλογο με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών για συζήτηση των προβλημάτων των συναδέλφων εμπόρων καθώς και για θέματα που απασχολούν την τοπική αγορά.



Εκ του Συλλόγου