Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

‘’Λεφτά όσα θέλετε…..’’ (Λεφτά υπάρχουν)

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βαθμολογεί τις επιδόσεις των Υπουργών στην προώθηση του κυβερνητικού έργου. Δεν γνωρίζουμε όμως τα κριτήρια για τη βαθμολόγηση.

Ταυτόχρονα ο ίδιος άνθρωπος επιτίθεται φραστικά κατά κοινωνικών ομάδων προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις.

Οι φραστικές επιθέσεις του ‘’κυρίου Αντιπροέδρου’’στερούνται κάθε σοβαρότητας και δεν αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση της χώρας μας.

Στα ΜΜΕ όμως όλοι βλέπουμε τους κ.κ Υπουργούς και τον κύριο Αντιπρόεδρο να παράγουν μεγάλο έργο με πληθώρα νόμων και διαταγμάτων που επιβάλλουν κανόνες δυνάστευσης όλων των κοινωνικών ομάδων, κανόνες στέρησης αξιοπρεπούς εργασίας, ληστεία του εισοδήματος των εργαζομένων και ουσιαστικά επιβάλλουν την τρομοκρατία στην καθημερινότητα του ελληνικού λαού.

Ολοκληρώνουν κατ΄επιταγή των Δανειστών της χώρας(ΔΝΤ) το έργο που ξεκίνησαν πριν τις εκλογές του 2009 εξαπατώντας τους Έλληνες πολίτες με το περιβόητο σύνθημα ‘’ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ’’!

Οι θιασώτες και οπαδοί του συνθήματος ανέλαβαν πάλι θέσεις εξουσίας στην κρατική μηχανή κάνοντας και τις σχετικές ’’ εκκαθαρίσεις’ πολλές φορές πρωτοστατώντας για την επιβολή μιας ‘’δήθεν’’ κάθαρσης. Κάθαρσης από τι όμως;

Από ένα μηχανισμό που είχαν στήσει οι ίδιοι άνθρωποι εκτελώντας πάντα εντολές των πολιτικών προϊσταμένων. Ένα μηχανισμό που είχε στόχο τη νομή της εξουσίας και του χρήματος.

Διαθέτω πάνω από τριάντα χρόνια στην αγορά εργασίας(ιδιωτικού και δημοσίου τομέα) και θυμάμαι τους κυβερνώντες ως υπουργούς. Άργησα να καταλάβω το ‘’επάγγελμα ‘’ του Υπουργού. Πιστεύω ότι και οι πολίτες, οπαδοί του προαναφερόμενου συνθήματος ,άργησαν να καταλάβουν ότι τα πράγματα άλλαξαν και πλέον τα ‘’λεφτά’’ τα έχουμε ‘’φάει όλοι μαζί ’’ ,πολίτες και πολιτικοί.

Οι πολιτικοί δε μας λένε πώς τα ‘’έφαγαν’’, αλλά όλοι εμείς οι πολίτες τα ‘’τρώμε ‘’κάθε μέρα ως εργαζόμενοι , διότι η εργασία και το δικαίωμα σ’ αυτήν ήταν πάντα ρουσφέτι των πολιτικών. Κάποιοι ‘’λίγοι’’ παραμένουν βασιλικότεροι του Βασιλέως…(των Δανειστών και των εκπροσώπων τους) και έχοντας φορέσει τις κομματικές παρωπίδες οδηγούν τη χώρα προς την καταστροφή. Δημοσιονομικό σχέδιο, με βασικό πυρήνα τη θυσία των οικονομικά ασθενέστερων στο βωμό της δημοσιονομικής τακτοποίησης και τη δημιουργία της καινούργιας κοινωνικής τάξης αυτής των ΝΕΟΦΤΩΧΩΝ!

Δε θεωρώ δικαίωση μια καταστροφή, όμως έστω και τώρα που έχει αρχίσει η καταστροφή ας αφυπνιστούμε , δηλώνοντας καθημερινά την αντίδρασή μας στην εξαθλίωση που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, έχοντας σα συμμάχους τα μεγάλα

Ιδιωτικά ΜΜΕ.

Πρέπει να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα νέο όραμα με στρατηγικούς στόχους για την επαγγελματική διασφάλιση της εργασίας μας , με ταυτόχρονη υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών στους Έλληνες πολίτες απαξιώνοντας επιδεικτικά ‘’Διευθυντάκια’’ και ‘’Προϊσταμενάκια’’που επιλέχτηκαν από την κομματική τους αφοσίωση…!!

Ανώνυμος