Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κιάτου

Την πρώτη τους συνεδρίαση πραγματοποίησαν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιάτου, υπό την Προεδρία του κ. Ιωάννη Λεονάρδου. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης - Οικονομικών - Νεολαίας κ. Νίκος Παπαβασιλείου, ο οποίος τοποθετήθηκε επί των αρμοδιοτήτων του ως Αντιδήμαρχος του νέου Δήμου Σικυωνίων. Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν στην άμεση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του νέου Καλλικρατικού Δήμου και της έδρας του, αλλά και στην παραγωγή έργου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και της αισθητικής εικόνας της πόλης.

Η συζήτηση επεκτάθηκε πέραν των θεμάτων που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη και ακολούθησε εκτενής και αναλυτική συζήτηση γύρω από τα θέματα που έθεσαν τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας.

Στην ατζέντα τέθηκαν κυρίως ζητήματα καθαριότητας (επισκευή και απολύμανση κάδων), αισθητικών παρεμβάσεων (αξιοποίηση Αλσυλλίου Μαγούλας, ανάπλαση παραλίας, κλπ), κατασκευής αθλητικών έργων (γήπεδα Τένις, τοποθέτηση χλοοτάπητα), τεχνικών έργων, αντιμετώπισης κυκλοφοριακού προβλήματος (τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, βάψιμο διαγράμμισης διαβάσεων κλπ), αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων, κ.α.

(Από δελτίο τύπου)