Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΑΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Ήταν μια «γεμάτη» χρονιά αυτή που πέρασε για το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου και η καινούρια ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ξέφυγε από τα συνηθισμένα τυπικά και μετατράπηκε σε μια γιορτή χαράς το πρωί της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο Μάλλιου στο Κιάτο.
Οικοδεσπότες ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ν.Ο. Κιάτου που υποδέχτηκαν με χαρά τα μέλη του Ομίλου, αθλητές, παλιούς και νέους κυβερνήτες, φίλους και πλήθος επισήμων. Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν η Βουλευτής του Νομού μας κα Αικατερίνη Γκέκη-Φαρμάκη, που για μια ακόμη χρονιά τίμησε τον Όμιλο με την παρουσία της, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Θάνος Πισιμίσης και Σπύρος Παπαθεοφάνους, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Παπαβασιλείου και Γιάννης Τσιάνος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Παύλος Χρυσικός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Ελένη Παπαθανασίου και Σάκης Πανάγου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Σωτηρης Σπηλιωτακάρας, η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κα Έλενα Αθανασούλη, ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Θ. και Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών κ. Κώστας Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Ξυλοκάστρου κ. Αργύρης Ιωαννίτης, ο Λιμενοσταθμάρχης Κιάτου κ. Πάνος Θελερίτης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Κιάτου κ. Δημήτρης Λιότζιος κ.α.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια ανασκόπηση των σημαντικότερων στιγμών του 2010 για το Ν.Ο. Κιάτου από τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Μενούνο, ο οποίος, μέσα από μια καλοδουλεμένη παρουσίαση, αναφέρθηκε την πλούσια δράση του ομίλου τη χρονιά που πέρασε τόσο σε διοικητικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο.
Ακολούθως η Γενική Γραμματέας κα Μίνα Τσέκου αναφέρθηκε διεξοδικά στους αθλητικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κιάτου, αλλά και σε αυτούς που συμμετείχαν αθλητές του.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ανέπτυξε τους στόχους του Ν.Ο. Κιάτου για το 2011.
            Στη εκδήλωση βραβεύτηκαν ως καλύτεροι αθλητές του Ομίλου για το 2010 στην κατηγορία Optimist ο νεαρός Σωτήρης  Καραπιπέρης και στην  ανοιχτή θάλασσα ο κ. Φάνης Κανώλης. Τη βράβευση έκανε η βουλευτής κα Φαρμάκη η οποία απέδωσε τα εύσημα στα μέλη και τους φίλους του Ν.Ο. Κιάτου για την παρουσία του και τις επιτυχημένες προσπάθειές τους στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νομού. Επίσης βραβεύτηκαν οι κυβερνήτες των τριών πρώτων σκαφών του Ομίλου με τα πληρώματά τους που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Τις βραβεύσεις έκανε ο  Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παπαγγελόπουλος ο οποίος συγχάρηκε τον Όμιλο για την πλούσια δράση του και εκδήλωσε με ενθουσιασμό την επιθυμία να εγγραφεί ως μέλος του.
            Χαρά και συγκίνηση επικράτησαν κατά την απονομή διπλωμάτων στους 17 νέους κυβερνήτες που αποφοίτησαν από την 23η Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης του Ν.Ο. Κιάτου. Τα διπλώματα παρέδωσε στους απόφοιτους της σχολής ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαβασιλείου ο οποίος υποσχέθηκε ότι σύντομα ο Ν.Ο. Κιάτου θα βρίσκεται στις νέες εγκαταστάσεις του.
            Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που ανέδειξε τυχερό για το 2011 το μέλος του Ν.Ο. Κιάτου και νέο κυβερνήτη κ. Φώτη Κόντο στον οποίο όλοι ευχήθηκαν να έχει μια καλή και δημιουργική χρονιά και να αξιοποιήσει όλες τις γνώσεις που έλαβε στη σχολή.
            Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ν.Ο. Κιάτου ευχαρίστησαν όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν σ’ αυτή την εκδήλωση, έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και στους νέους κυβερνήτες για την απόκτηση του διπλώματός τους και υποσχέθηκαν το 2011 να καταβάλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για ενασχόληση με το ναυταθλητισμό στην περιοχή μας.