Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Επίσκεψη Δέδε στο Μούλκι


Το Δημοτικό Διαμέρισμα Μουλκίου επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γ. Δέδες συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, Ευαγγελία Αδάμ-Σπανογιάννη και Ανδρέα Καραχοντζίτη. .
Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το Τοπικό Συμβούλιο αλλά και τους κατοίκους του Μουλκίου για τα μείζονα θέματα της περιοχής τους, όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, το φράγμα Ασωπού, η διαπλάτυνση της Εθνικής οδού, το αποχετευτικό του Μουλκίου, κλπ

Επεσήμανε ότι στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 υπήρξε απόφαση από τον Γενικό Γραμματέα της Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη για την οριστική ένταξη του αποχετευτικού του Μουλκίου στο ΕΣΠΑ και υπογράμμισε ότι το έργο αυτό θα δημοπρατηθεί μέσα στους πρώτους μήνες του 2011 και θα ξεκινήσει με προϋπολογισμό περίπου 1.900.000 ευρώ.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν από την πλευρά της νέας Δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης - Οικονομικών - Νεολαίας Ν. Παπαβασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού - Ανάπτυξης - Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ε. Χουσελάς και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας - Περιβάλλοντος Ι. Τσιάνος, οι οποίοι και εξέφρασαν τις απόψεις τους.