Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Φιγούρες θεάτρου Σκιών ή Πολιτικά καρτούν

Θα προτιμούσα βέβαια τους αθώους ήρωες του Ευγένιου Σπαθάρη απο τα επικίνδυνα καρτούν που μας κυβερνούν και βάλθηκαν στο όνομα των προσωπικών τους συμφερόντων και των συμφερόντων των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους, να καταστρέψουν τη χώρα που γέννησε τους θεσμούς και τη Δημοκρατία,τον πολιτισμό και τον αθλητισμό,τις επιστήμες, τις τέχνες και τα γράμματα, να εξαθλιώσουν και να φτωχύνουν τους πολίτες της. Η χώρα με το μεγαλύτερο ανθρώπινο και υλικό πλούτο στον κόσμο κατέχει πλέον την πρωτιά στη διαφθορά(ξεπέρασε ακόμα και την Κολομβία) και είναι πρωταθλήτρια στη φτώχεια και την ακρίβεια.
Γεώργιος Παπανδρέου Πρωθυπουργός της χώρας μέχρι πρόσφατα.Αφού κατάφερε να ξεπουλήσει και να καταστρέψει τη χώρα,να εξαθλιώσει τη μικρομεσαία τάξη, πέτυχε μια παγκόσμια πρωτοτυπία να καταργήσει ακόμα και τον εαυτό του. Χωρίς πλέον καμία ιδιότητα, στο όνομα του σοσιαλισμού, το παίζει και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, απολαμβάνοντας ταξίδια αναψυχής και κρουαζιέρες σε φορολογικούς παράδεισους.
Λουκάς Παπαδήμος Με παρεμβάσεις του κατεστημένου και του χρηματοπιστωτικού συστήματος εχρίσθει Πρωθυπουργός, με συνταγματική εκτροπή, προκειμένου να αποτελειώσει την παράδοση της χώρας στις αγορές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, να υποθηκεύσει το μέλλον της και να ξεπουλήσει τη Δημόσια περιουσία.
Είναι αυτός που επί Πρωθυπουργίας κ.Σημίτη (ο μεγάλος υπεύθυνος της σύγχρονης τραγωδίας της χώρας) συμμετείχε στην κατασκευή των πλαστών στοιχείων για την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ και στο έγκλημα του χρηματιστηρίου που έγινε η μεγαλύτερη και πιο βίαιη ανακατανομή των εισοδημάτων σε βάρος της μικρομεσαίας τάξης(35 τρισ.δρχ).
Ευάγγελος Βενιζέλος Ανέλαβε μαζί με τους προαναφερόμενους,να παραδόσει τη χώρα στις ξένες αγορές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.Είναι αυτός που ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνίστησε στην ασυλία των Βουλευτών, την οποία κατοχύρωσε στο σύνταγμα και ο εμπνευστής του νόμου περί ευθύνης ή μάλλον μη ευθύνης των Υπουργών. Είναι αυτός που επέβαλλε τα χαράτσια,ανίκανος ως εκ της θέσεώς του, να εφαρμόσει μία ελάχιστη φορολογική ισότητα στη χώρα.
Τώρα με φασιστική και αλαζονική νοοτροπία ζητάει απο τους βουλευτές να σιωπούν όταν η σημερινή συγκυβέρνηση αποφασίζει και περιμένει να πάρει το δακτυλίδι της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ απο τον Γ.Π. για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.
Ανδρέας Λοβέρδος-Άννα Διαμαντοπούλου Μίλησαν για μακελειό και ιδεοληψία μετά την παραπομπή του Γ.Π. και του Γ.Π. στη Βουλή για διερεύνηση τυχόν ευθυνών τους στην τεχνιτή αύξηση του ελλείμματος(φούσκωμα) απο την ΕΛΣΤΑΤ.
Στρέφονται κατά της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και μιλούν για μακελειό, παραγνωρίζοντας τις πολιτικές και ποινικές τους ευθύνες για το πραγματικό μακελειό που γίνετα,ι με δική τους υπογραφή, σε βάρος της χώρας και των εργαζομένων,των συνταξιούχων,των μικρομεσαίων και των ανέργων(1.000.000 άνεργοι).
Αντώνης Σαμαράς Ο πολιτικός «αδερφός» του Γ.Π. συμμετείχε και συμμετέχει στη διάλυση της χώρας και την εξαθλίωση των πολιτών, εμφανίζοντας τον εαυτό του ως σωτήρα.
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου Υπουργός Δικαιοσύνης. Ανασύρθηκε απο την τρίτη σειρά εφεδρείας απο τον Γ.Π. και βάλλει κατά της ανεξαρτησίας των Δικαστών στην προσπάθεια του να σώσει τον ηγεμόνα( Γ.Π.).
Βουλευτές Το μόνο χαρακτηρισμό που δικαιούνται, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι της γλάστρας και του χειροκροτητή. Δεν έχουν άποψη για την καταστροφή της χώρας, που φέρει και τη δική τους υπογραφή, ενώ είναι ανίκανοι να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και να προτείνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
Η μόνη λύση πλέον είναι οι ενεργοί πολίτες που οφείλουν άμεσα να γίνουν οι καταλύτες των εξελίξεων, δημιουργώντας ένα μέτωπο αντίστασης, όπως λέει και ο μεγάλος Μίκης Θεοδωράκης που συμπληρώνει « Επανάσταση σημαίνει Ανάσταση».


Με εκτίμηση και αγάπη

Νίκος Ζαχαρόπουλος