Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Όνομα: Καπιταλισμός
Επώνυμο: Ιμπεριαλιστικός
Τόπος & ημερομηνία γέννησης: Με παρθενογένεση, στα άρρωστα μυαλά άπληστων ατόμων και
ομάδων με ληστρική και επεκτατική διάθεση.
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος με το κεφάλαιο με όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Πολύτεκνος, με ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του που έχουν σημειώσει μια λαμπρή καριέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, δηλαδή τράπεζες, πολυεθνικές, μονοπωλιακοί όμιλοι, οίκοι αξιολόγησης, χρηματιστήρια, μαφία.
Προϋπηρεσία: Εργάστηκε με ζήλο, με αποικιοκρατικά μέσα και εγκαθιδρύθηκε σε έθνη εξαφανίζοντας πολιτισμούς, δημιουργώντας δυτικού τύπου κοινωνίες, με πρότυπο το αμερικάνικο όνειρο. Ειδικός σε καταδυνάστευση και εκμετάλλευση εργαζομένων, άκρατη συσσώρευση πλούτου, δημιουργία εστιών πολέμου παντός τύπου, φτωχοποίηση και εξολόθρευση λαών.
Άριστος στην προπαγάνδα, στην άλωση συνειδήσεων, στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, εξαιρετικός συνεργάτης με αυταρχικά, φασιστικά και μοναρχικά καθεστώτα, έχει τη δυνατότητα και την εμπειρία να σφετερίζεται οτιδήποτε εμπίπτει στην εμβέλεια του, με κύριο στόχο τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των κρατών του πλανήτη.
Θρησκεία: Δεν έχει το Θεό του.
Πεποιθήσεις: Χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, διαθέτει μόνο υπέρμετρη φιλοδοξία και ιδιοτελή κίνητρα, αφενός για παγκόσμια κυριαρχία και αφετέρου για συνεχή αναπαραγωγή κεφαλαίου, αφού με αυτό υπάρχει, συντηρείται και γιγαντώνεται.
Χόμπι: Τον συναντάς εκεί που ο ίδιος δημιουργεί τις συνθήκες, να επιδίδεται σε διάφορα σπορ με ιδιαίτερη έμφαση στον χρηματιστηριακό τζόγο. Επίσης σε ακριβά τουριστικά θέρετρα, σε διάσημες χιονοδρομικές πίστες, σε σκάφη εφοπλιστών – εργολάβων - καναλαρχών, σε πολυτελή πορνεία και λαμπερά καζίνο, σε ιδιόκτητα νησιά, σε ξέφρενα πάρτι βιομηχάνων, τραπεζιτών, πολιτικών και διάσημων σταρ. Ακόμα, σε κλειστά λόμπι, να μηχανεύεται τεχνάσματα υποθήκευσης κρατών, να υπογράφει συμφωνίες κατάλυσης δημοκρατικών θεσμών, να γίνεται χορηγός κομμάτων, θρησκευτικών και ρατσιστικών οργανώσεων, να σαμποτάρει και να προβοκάρει άτομα και ομάδες με ανθρωπιστικό και κοινωφελές έργο, να καταστρώνει σχέδια καταστολής, κινητοποιήσεων, ειρηνικών πορειών, απεργιών και διεκδικήσεως δικαιωμάτων, να υπονομεύει την οικολογική ισορροπία του πλανήτη κ.ά.
Αστρολογικός χάρτης: Οι προβλέψεις των πιο διάσημων αστρολόγων συγκλίνουν στο ότι οι ευνοϊκές συνθήκες της κυριαρχίας του σε σχέση με το κράτος μας, δεν ισχύουν πλέον. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του και τον Κρόνο απέναντι του, να δημιουργεί τετράγωνο με τον Οίκο της εξουσίας του, έχει ν' αντιμετωπίσει την κρίση που ο ίδιος κατασκεύασε, σε συνδυασμό με έναν λαό εξοργισμένο και αποφασισμένο που απαιτεί την κατάλυση του. Η ανατροπή του είναι προφανής και η τιμωρία του αμείλικτη.

Κατερίνα Μπιτσάκου