Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ"

Φίλοι αναγνώστες,

Αρχή νέας χρονιάς, ίσως και δυσκολότερης όπως όλα δείχνουν από την προηγούμενη και η εφημερίδα μας κλείνει αισίως τα επτά χρόνια έκδοσής της (τα τελευταία τέσσερα σε μόνιμη μηνιαία βάση), κατά τη διάρκεια των οποίων τυπώθηκαν 78 φύλλα.
Η έκδοσή της ήταν ,για όλους όσους ασχοληθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια ,έργο επίπονο, συνυφασμένο με μεράκι, χαρά και αισιοδοξία, συναισθήματα που τα δικά σας καλά λόγια συντηρούσαν, αλλά ως εκ τούτου και μεγάλο αίσθημα ευθύνης.
Παράλληλα όμως ήταν συνυφασμένη με αγωνία και άγχος, τόσο για την έγκαιρη έκδοσή της ( αφού κανένας από μας δεν είναι επαγγελματίας), αλλά κυρίως για τις οικονομικές απαιτήσεις της έκδοσης που με πολύ κόπο και δυσκολία καλύπτονταν και όχι πάντα, από τις λίγες ετήσιες συνδρομές που λαμβάναμε (δυστυχώς δεν βρήκαμε τον τρόπο να πλησιάσουμε τους περισσότερους από σας) και από τις διαφημίσεις που σήκωσαν και σηκώνουν το κύριο οικονομικό βάρος. Και εδώ, χρωστάμε δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μας επαγγελματίες που διαφημίζονται, γιατί χωρίς αυτούς η έκδοση της εφημερίδας θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΗ!

Παρ’ όλες όμως τις σκληρές προσπάθειες η ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ βρίσκεται σήμερα σε μια δύσκολη καμπή επιβίωσης, όπως όλοι μας άλλωστε, και ζητά τη βοήθειά σας για να συνεχίσει, αφού ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ



Απευθυνόμαστε λοιπόν σ’ εσάς μέσα από μια οικονομική εξόρμηση με τη μορφή λαχειοφόρου αγοράς, με λαχνούς των 2 €, ποσό που πιστεύουμε ότι ο καθένας μπορεί να στερηθεί, αν πραγματικά πιστεύει ότι ο τοπικός Τύπος πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.

Αν πιστεύετε ότι η ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ αξίζει τον κόπο να συνεχίσει να κυκλοφορεί,
αν πιστεύετε ότι είναι ένα βήμα διαλόγου για κάθε συμπολίτη,
δώστε της μια ανάσα αγοράζοντας λαχνούς

Η κλήρωση μιας τηλεόρασης και άλλων δώρων, θα γίνει σε μουσική βραδιά στις 11 Φεβρουαρίου στο κατάστημα "Zoo" (είσοδος 10€ με ποτό)

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ «ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ

*πέρα από την εξόρμηση που κάνουν τα μέλη μας, λαχνοί θα διατίθενται και στα γραφεία μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 11-1 το πρωί.