Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΑΤΟΥ


Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου 2011 οι μικροί ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου άνοιξαν τα φτερά τους συμμετέχοντας στον πρώτο τους αγώνα στην κατηγορία των Optimist.

Ο διήμερος διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας διοργανώθηκε από το τμήμα ιστιοπλοΐας του Αθλητικού Ομίλου Ιθάκης «Η Πρόοδος» και διεξήχθη στο Βαθύ, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ιθάκης. Το υπέροχο φυσικό λιμάνι για δύο μέρες γέμισε λευκά πανάκια και μικρούς αθλητές πανέτοιμους να πάρουν το βάπτισμα του πυρός.



Συμμετείχαν περίπου 50 αθλητές ηλικίας από 6 έως 14 ετών, προερχόμενοι από ομίλους της περιφέρειάς μας όπως ο Ν.Ο. Πατρών, ο Ν.Ο. Ρίου, ο Ν.Ο. Λευκάδας, ο Ν.Ο. Αιγίου κλπ. Η αποστολή του Ν.Ο. Κιάτου αποτελούνταν από 8 αθλητές: τις «έμπειρες» της αγωνιστικής ομάδας: Αλίκη Κανέλλου και Μαριαλένα Κοσμαδάκη, αλλά και τους νεοφώτιστους: Δημήτρη Πάνου, Μαρία Ανδρικοπούλου, Άννα Μαρία Βασιλείου, Θένια Πετούμενου, Διονυσία Πέττα και Ματίνα Τσαπάρα, οι οποίοι μετά από έναν χρόνο προπονήσεων συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες.

Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τα παιδιά αφού οι ελαφρείς άνεμοι δεν προβλημάτισαν τα αρχάρια παιδιά που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.

Αγωνιστικά οι αθλητές μας κατάφεραν να πάρουν δύο βραβεύσεις. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 11χρονων κοριτσιών η Αλίκη Κανέλλου αναδείχτηκε 1η και η Διονυσία Πέττα 3η.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον προπονητή τους Νίκο Κοκκίνη, φιλοξενήθηκαν άψογα από το διοργανωτή αθλητικό όμιλο Ιθάκης και απόλαυσαν τις ημέρες που έμειναν στο πανέμορφο νησί του Ιονίου. Με τις βαλίτσες τους γεμάτες από τις σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν και έχοντας γνωρίσει την αγωνιστική πλευρά του αθλήματος επέστρεψαν στη βάση τους με κέφι για περισσότερη προπόνηση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές, πολλές διακρίσεις στο μέλλον.

Σημειώνουμε ότι ήδη από τις 4 Ιουλίου λειτουργεί στο Ναυτικό Όμιλο Κιάτου τμήμα Optimist αρχαρίων για παιδιά άνω των 6 ετών και οι εγγραφές συνεχίζονται.

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 19:30 έως 22:00.

Διεύθυνση: Αστέρη Κοβατζή 10, Κιάτο 20200
Τηλέφωνo: 27420-26105
Fax: 27420-26546
Email: info@nokiatou