Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση ¨ EPsilon Art Festival ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011 ¨

 Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει σε ετήσια βάση την Πανελλήνια Γενική Έκθεση ¨ΚΟΡΙΝΘΙΑ ¨ στην οποία λαμβάνουν μέρος εταιρίες και επιμελητήρια απ΄ όλη την Ελλάδα κυρίως όμως από την Πελοπόννησο.

To 2010 στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτής της Γενικής Έκθεσης, η EPsilon Art Gallery σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας οργάνωσε Πανελλήνια Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, εντός των εγκαταστάσεων της Γενικής Έκθεσης. Η Έκθεση Ζωγραφικής είχε μεγάλη επιτυχία και αποφασίσθηκε να επαναληφθεί και κατά την  εφετινή Έκθεση του Επιμελητηρίου.

Η EPsilon Art Gallery θα διοργανώσει  λοιπόν από 21-25 Σεπτεμβρίου   Πανελλήνια Εικαστική Ομαδική Έκθεση   την  ¨ EPsilon Art  Festival KΟΡΙΝΘΙΑ 2011¨, κατά την διάρκεια της γενικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου, γενική Έκθεση την οποία  αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 22.000 επισκέπτες σύμφωνα με την επισκεψιμότητα του 2010.


Η επιτυχημένη  οργάνωση του 2010 καθιστά φανερή την σημαντικότητα του θεσμού του Εικαστικού Φεστιβάλ ¨ΕPsilon Art Festival¨,το οποίο φέρνει το πλατύ  κοινό σε επαφή με την τέχνη.

Τα έργα θα εκτεθούν σε ένα  χώρο 500 τμ και οι καλλιτέχνες θα ομαδοποιηθούν (ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι και αγιογράφοι κα), ανάλογα με την δουλειά τους. Ταυτόχρονα τα έργα θα προβάλλονται ψηφιακά, καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από διάφορες διαδικτυακές πύλες προώθησης πολιτιστικών γεγονότων.

Οι εικαστικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μπορούν  να αποστείλουν το ονοματεπώνυμό τους στο  e-mail:
epsilon.art.studio@hotmail.com.  Ακολούθως θα λαμβάνουν αίτηση συμμετοχής με αναλυτικές λεπτομέρειες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/ διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στην κα  Εύη Παντελέων, ζωγράφο, υπεύθυνη του ΕPsilon Art Festival Korinthia 2011, κινητό 6977878481,   fax 27440 63895,  e-mail epsilon.art.studio@hotmail.com και  www.loutrzogr.blogspot.com
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Μην παραλείψετε να ενημερώσετε και όσους από τους φίλους σας πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.