Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σύλλογος Ξυλουργών Ν.Κορινθίας στην Έκθεση "Κορινθία 2011"

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ θα δώσει και πάλι το παρόν φέτος στην 3η Πανελλήνια έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011.Μία έκθεση που δημιουργήθηκε από την ανάγκη του Εμπορικού και Βιοτεχνικού κόσμου να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Επιχειρήσεις με μεγάλη πορεία και πείρα, οι περισσότερες από αυτές καταξιωμένες στον χώρο τους, καταθέτουν τις γνώσεις τους, έτσι ώστε ο πολίτης να μπορέσει να κατανοήσει τον λόγο της ύπαρξης τους και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για θέματα όπως

- Η λειτουργία της αγοράς
- Ευκαιρίες που δημιουργούνται από την κρίση και πώς να τις εκμεταλλευτούμε
- Νέες τεχνολογίες στον κλάδο του ξύλου
- Επιδοτούμενα προγράμματα
- Συγχωνεύσεις και συνεργασίες
- Κατάρτιση
Και πολλά άλλα

Οι επιχειρήσεις τής μεταποίησης στον κλάδο του ξύλου με τον τρόπο πού προσφέρουν τις υπηρεσίες τούς σήμερα, δημιουργούν το κλίμα εμπιστοσύνης πού χρειάζεται ώστε να κινηθεί ή αγορά παρά την κρίση.

Μόνος τρόπος,
1/ καλύτερες τιμές,
2/ συγκεκριμένες ημερομηνίες παράδοσης
3/ καλύτερες υπηρεσίες,
4/ μεγαλύτερη ποικιλία υλικών.

Το Επάγγελμα μας είναι τώρα πιο περίπλοκο από ποτέ. Είναι μια πολυσύνθετη δουλειά που μας αναγκάζει να επενδύουμε καθημερινά όλο και περισσότερο σε μεγάλα μηχανήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις, μεγάλα οχήματα και πολύ προσωπικό. Είναι από τις ελάχιστες που απαιτούν τόσα πολλά στάδια μέχρι το τελικό αποτελεσμα.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΠΩΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ.Ειναι μια δουλειά που ζητάει όλο και περισσότερα και μας δίνει όλο και λιγότερα, αλλά είναι η δουλειά μας. Είναι η δουλειά που κληρονομήσαμε η δημιουργησαμε, που αγαπήσαμε και αγαπαμε. Ελατε μαζί μας να σας την γνωρίσουμε
Τώρα περισσότερο από ποτέ ο πελάτης έχει την ανάγκη να εμπιστευτεί τον τεχνίτη του, αλλά και ο τεχνίτης να εμπιστευτεί τον πελάτη. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε από κοινού για να λειτουργήσει καλυτέρα η Κορινθιακή αγορά προς όφελος όλων μας.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Γραφεία Συλλόγου
Σόλωνος 18 Κιάτο
τηλ.27420 20205