Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

"Θα είναι η πιο δύσκολη σχολική χρονιά μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Θα είναι η πιο δύσκολη σχολική χρονιά -η φετινή –λόγω της οικονομικής κρίσης, μετά το Β Παγκόσμιο Πόλεμο» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας Βασίλης Κουλαιδής, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, ενώ διαβεβαίωσε ότι:

- Oι μαθητές θα παραλάβουν τα αναγκαία βιβλία για να ξεκινήσουν τα μαθήματα με μία –δυο ημέρες καθυστέρηση , διευκρινίζοντας ότι αυτά που δεν θα μοιραστούν στην αρχή της σχολικής χρονιάς είναι τα εγχειρίδια , η διδασκαλία των οποίων αρχίζει αργότερα (Β,Γ Τεύχη κλπ)



-Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά χωρίς ελλείψεις καθηγητών και δασκάλων.

Τέλος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει κανονικά τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η έναρξη του διδακτικού έτους.
ΛΟΙΠΟΝ: Αυτοί που υποστηρίζουν πως "ο λύκος αλλάζει το τούι του και όχι το χούι του". έχουν απόλυτο δίκιο. Θα δούμε όλοι- σε λίγες μέρες- πως όπως έκανε και με τις εγκυκλίους στις κρίσεις στελεχών που τις άλλαζε κάθε μέρα ,έτσι θα κάνει και τώρα.Σήμερα είπε πως θα ξεκινήσουμε χωρίς ελλείψεις δασκάλων.Αύριο θα πει ότι ξεκινάμε με λίγες και μεθαυριο με αρκετές.Απορώ ΤΥΧΑΙΟ? δε νομίζω. Τυχαία η θέση του?? Τυχαία η παραμονή του σε αυτήν παρόλα αυτά?