Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Νέος τρόπος διάθεσης της εφημερίδας μας

Μετά την αλλαγή του νόμου που αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο, αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε και τον τρόπο διάθεσης της "Σικυωνίων Πολιτείας".

Για την περιοχή του Δήμου Σικυωνίων: Θα οριστούν σημεία διάθεσης με ειδικά «κουτιά» με το όνομα της εφημερίδας, από όπου στο τέλος κάθε μήνα θα μπορεί ο καθένας να προμηθεύεται το νέο φύλλο.

Προσωρινά όμως, μέχρι να γίνει αυτό, μπορείτε να βρείτε το τρέχον φύλλο στα παρακάτω σημεία διάθεσης (ισχύουν από Τετάρτη 31/8):
1. Βιβλιοπωλείο Ανδρούτσου - πεζόδρομος Κλεισθένους, Κιάτο
2. Περίπτερο Λεονάρδου, πλατεία Ελευθερίας, Κιάτο
3. Stand ομάδας Copyleft, πεζόδρομος Κλεισθένους (δίπλα στην Alpha Bank)
4. Μεζεδοπωλείο "Ο πλάτανος της Τραγάνας"
5. Mini-market Φραγκομιχελακη (Must), Κ. Διμηνιό, έναντι Πευκιά
6. Mini-market Βάβαρη (Εθν. Αντιστάσεως 73, Κιάτο)
7. Mini-market Καραμαλίκη (συν. Κανελλοπούλου, Κιάτο)

Επιπλέον, θα γίνει διανομή της εφημερίδας και σε κεντρικά καφέ του Κιάτου και των γειτονικών χωριών. Τέλος, τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά για το Σεπτέμβρη κάθε Τετάρτη 7-9 μ.μ. Εκεί θα μπορείτε να προμηθευτείτε το φύλλο και να μιλήσετε με κάποιο μέλος του συλλόγου.
Από το επόμενο φύλλο, πέρα από τα κουτιά, θα φροντίσουμε και για καλύτερη διάθεση της εφημερίδας στα δημοτικά διαμερίσματα.



ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ καθώς και για όσους  συμπολίτες μας επιθυμούν την ταχυδρομική παραλαβή του φύλλου, θα επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής (20€ ετησίως) πέρα από την μέχρι σήμερα ισχύουσα ενίσχυσή τους στο Σύλλογο Σικυωνίων Πολιτών (20€ ετησίως). Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν το επιθυμείτε, στα τηλέφωνα: 6977225699, 6974007248, 6976644700
Επειδή δυστυχώς η άμεση εφαρμογή του νόμου από 1-8-2011 δε μας άφησε ούτε το περιθώριο της ενημέρωσης σας μέσα από το φύλλο του Αυγούστου, ειδικά για το μεταβατικό στάδιο (ΦΥΛΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ),  σας ενημερώνουμε ότι το φύλλο θα ταχυδρομηθεί με έξοδα του Συλλόγου σε όσους φίλους μας έχουν τιμήσει μέχρι σήμερα με την οικονομική ενίσχυση των 20€ για το 2011.
Για τους υπόλοιπoυς αναγνώστες, θα ισχύσουν τα σημεία διάθεσης που αναφέραμε

Αγαπητοί φίλοι,
Τώρα, κάτω από τις νέες συνθήκες η εφημερίδα χρειάζεται ακόμα πιο πολύ την συνδρομή σας, ηθική και οικονομική. Για τον τρόπο να στηρίζετε οικονομικά την έκδοση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, παραμένουν τα ισχύοντα

Το ΔΣ του Συλλόγου Σικυωνίων Πολιτών