Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ξηλώστε τη!

Τελευταία ενημέρωση άρθρου: Πέμπτη 25/8/2011, 11.30 π.μ.

Διαλέξτε: Αποθήκες ΑΣΟ ώρα 9 μμ (όπως έγραφε το φυλλάδιο με το πρόγραμμα των Σικυωνίων) ή Παγόδα ώρα 8.15 (όπως έγραφε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 3ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαίου Δράματος που αναρτήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας και στις Αποθήκες ΑΣΟ) ή Αποθήκες ΑΣΟ ώρα 8.15 μμ (όπως έγραφε το φυλλάδιο με το πρόγραμμα της Συνάντησης).

Ο ένας στους 3 κέρδισε! Τι κέρδισε; Να δει την παράσταση ΑΙΑΣ του Γιάννη Ρίτσου, από τη Σικυώνια Σκηνή στις 24 Αυγούστου! Οι άλλοι δυο, λυπάμαι, έχασαν.


Κύριε Δήμαρχε, φαίνεται ότι η υπηρεσία που ανέλαβε να «προγραμματίσει» τη συγκεκριμένη παράσταση δημιουργώντας ένα απίστευτο κομφούζιο δεν είναι ικανή ούτε καν να ορίσει ένα μόνο τόπο και ένα μόνο χρόνο έναρξης μιας παράστασης! Ελέγξτε τι συμβαίνει. Κι αν αποδειχτεί ότι είναι υπεύθυνη για το κομφούζιο, ξηλώστε τη, δώστε της άλλο αντικείμενο. Θα υπάρχουν κάποιοι άλλοι υπάλληλοι του Δήμου πιο υπεύθυνοι και πιο ικανοί για προγραμματισμό. Άλλωστε, μπορείτε να διαλέξετε από τους τόσους νέους και νέες που ψάχνουν για δουλειά και που είναι πρόθυμοι να εργαστούν ευσυνείδητα, με σεβασμό στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου, αλλά και στους συντελεστές των παραστάσεων που μόχθησαν για αυτές.

Κώστας Παππής