Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή του 1ου Γυμνασίου Κιάτου για δωρεά βιβλίων και γραφικής ύλης

Ο κ. Κατσαμπέκης Κων/νος, κάτοικος Σουλίου αποφάσισε να προσφέρει ως δωρεά στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της αποθανούσης μητέρας του αποτελούμενη από 539 βιβλία καθώς και γραφική ύλη για τις ανάγκες του σχολείου. Ο Σύλλογος των καθηγητών αποφάσισε να αποδεχτεί με χαρά τη δωρεά και να συντάξει την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

"Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Κιάτου, η υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης, κα Μπελεσιώτη, κι εγώ προσωπικά σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική προσφορά σας να δωρίσετε μια πλούσια συλλογή βιβλίων στο σχολείο μας. Η προσφορά σας αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας και αποτελεί αναγνώριση του έργου που γίνεται στη Σχολική Βιβλιοθήκη.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προώθηση του βιβλίου – ιδιαίτερα του λογοτεχνικού – στους μαθητές μας ως βασικού μέσου γνώσης και μόρφωσης. Προς επίτευξη αυτού του στόχου να είστε σίγουρος ότι η προσφορά σας αυτή θα συμβάλλει στη γνώση, έρευνα και μόρφωση – παιδεία των μαθητών μας."
Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Βυτινιώτη Δήμητρα