Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ 4ου ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με άψογο τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 16/12/2011 το 4ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων.

Οι αγώνες διεξάγονται στο Βραχάτι Κορινθίας και συγκεκριμένα στην εξαιρετική, για σκακιστικούς αγώνες, αίθουσα "Ευαγγελία" του ξενοδοχείου "ΑΛΚΥΩΝ", όπου συνοδοί, παράγοντες και γονείς έχουν τη δυνατότητα είτε να παρακολουθούν τους αγώνες μια και οι διοργανωτές διαμόρφωσαν το χώρο κατάλληλα για την παρουσία θεατών, είτε να απολαμβάνουν τον Κορινθιακό ήλιο στις όμορφες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

Συμμετέχουν 14 ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες προέκυψαν από προκριματικούς ομίλους, και με εξαμελείς συνθέσεις σε ελβετικό σύστημα 5 γύρων θα διεκδικήσουν τη διάκριση.

Κατά την έναρξη, ο Διευθυντής αγώνων κ. Αντώνης Μπέλλος, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τονίζοντάς τους ότι στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας και οι Έλληνες γενικότερα, έδωσαν το παρόν και κράτησαν το άθλημα σε ελπιδοφόρα τροχιά. Επίσης ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ίσθμια 2012 στον ίδιο χώρο το καλοκαίρι .

Χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο) έκανε το μέλος της Ν. Σερετάκης και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος μέλους του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο. Δημήτρη Σιαμέτη.

Τέλος να θυμίσουμε ότι οι αγώνες καλύπτονται διαδικτυακά στο site της διοργάνωσης http://omadikoneaniko11.peristerichess.gr/ ενώ οι παρτίδες των τριών πρώτων αναμετρήσεων μεταδίδονται ζωντανά μέσω ίντερνετ.