Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε πλανήτης σαν τη Γη, αλλά χωρίς αγορές και οίκους αξιολόγησης! Ετοιμάζεται μεγάλο ρεύμα μετανάστευσης!

Ο νέος πλανήτης - καθαρός από αγορές και οίκους αξιολόγησης
Ο Kepler -22b είναι ένας πλανήτης με ακτίνα 2.4 φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης. Βρίσκεται εντός της λεγόμενης «φιλόξενης ζώνης», δηλαδή της περιοχής όπου η απόσταση από το μητρικό άστρο είναι τέτοια που επιτρέπει την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή, παράγοντας που θεωρείται κρίσιμος για την ανάπτυξη και τη συντήρηση της ζωής. Ο Kepler -22b βρίσκεται σχεδόν στην ίδια απόσταση με το μητρικό του άστρο με εκείνη που έχει η Γη από τον Ήλιο. Ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από το μητρικό άστρο του σε περίπου 290 μέρες. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η θερμοκρασία του είναι ιδανική για την παρουσία ζωής αφού κυμαίνεται γύρω στους 22 βαθμούς Κελσίου. Προς το παρόν δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για βραχώδη ή αέριο πλανήτη. Αν ο Kepler -22b είναι βραχώδης οι πιθανότητες για την ύπαρξη ζωής πολλαπλασιάζονται.

Τα μαζεύουν και φεύγουν για τον πλανήτη Kepler 22b πολλοί κάτοικοι της Γης

Το σημαντικότερο όμως είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι στον πλανήτη αυτό δεν υπάρχουν "αγορές" και οίκοι αξιολόγησης, πράγμα που σκόρπισε κύματα ενθουσιασμού σε χιλιάδες αχάριστους πολίτες αυτού του κόσμου, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για την ανάκαμψη της οικονομίας και την έξοδο της χώρας τους στις αγορές και ψάχνουν τρόπο να μεταναστεύσουν.


Για να προλάβει τις εξελίξεις, ο οίκος Moody's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της NASA στην κατηγορία D-, ενώ ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως ο πλανήτης δεν υπάρχει και να κάτσουν όλοι στα αυγά τους. Φήμες θέλουν επίσης, ομάδα Ελλήνων βουλευτών, επιχειρηματιών και μόδιστρων να έχει έρθει σε επαφή με τράπεζες του πλανήτη Kepler 22b, για να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους εκεί και να γλιτώσουν τη φορολογία μια για πάντα.

Δηλώσεις για το θέμα έκαναν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Στέφανος Μάνος, καταγγέλοντας τον υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα των ΗΠΑ, που έχει σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της NASA να μην έχουν με τι να ασχοληθούν, να ανακαλύποτυν καινούριους πλανήτες και να διαταράσσουν το κλίμα στις αγορές.

Δ.Η.