Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ KAI ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΣΤΟ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

Πρωταθλήτρια η Π.Σ. Περιστερίου

Με άψογο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 4ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκακιού Παίδων – Κορασίδων 2011, που έγιναν στο Βραχάτι Κορινθίας.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Πνευματική Στέγη Περιστερίου που κατά γενική ομολογία βρίσκεται σε ανώτερο σκακιστικό επίπεδο, με δεύτερη τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων και τρίτη την ομάδα του Πειραϊκού.

Η τελετή λήξης έγινε, όπως ήταν προγραμματισμένη, στις 3 μ.μ. της 18-12-2011 στο χώρο των αγώνων, στην αίθουσα «Ευαγγελία», που θεωρείται μοναδική για σκακιστικούς αγώνες.

Ο διευθυντής αγώνων, πρόεδρος της Π.Σ. Περιστερίου, κ. Αντώνης Μπέλλος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας των αγώνων και υποσχέθηκε και άλλες διοργανώσεις στην περιοχή, με σημαντικότερη τη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά «Ίσθμια» που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος, που στηρίζει τις προσπάθειες του Κορινθιακού συλλόγου Σ.Α.Κ. Αργοναύτης - συνδιοργανωτή των αγώνων μαζί με την Π.Σ. Περιστερίου και το Δήμο Βέλου – Βόχας - αλλά και κάθε σημαντική σκακιστική διοργάνωση στην περιοχή, εκ μέρους της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας το μέλος του Δ.Σ. κ. Ν. Σερετάκης κι εκ μέρους της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Αττικής το μέλος του Δ.Σ. κ. Θ. Χωματίδης.

Επίσης οι διοργανωτές τίμησαν με ειδική πλακέτα τον μικρό Ευγένιο Ιωαννίδη για την πρώτη θέση που κατέκτησε στους πρόσφατους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.