Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Υποβρύχια Έρευνα...

γράφει ο Κ.Δ. Καραμπέτσος

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: Αγαπητέ κυρ Βαγγέλη, είμαι μία μητέρα μόνο 15 παιδιών, ο άντρας μου έχει αναπηρία 79%, ο πατέρας μου κατάκοιτος ζει με μηχανική υποστήριξη, για την ακρίβεια χρησιμοποιούμε μια τρόμπα ποδηλάτου για να του παρέχουμε οξυγόνο! Τα 4 από τα 15 παιδιά μου είναι ανάπηρα και η πεθερά μου αν και 72 ετών κάνει πεζοδρόμιο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μιας και οι πελάτες προτιμούν μεγαλύτερες! Σίγουρα δεν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες για να εξαιρεθούμε, μιας και είμαστε προνομιούχοι και το εισόδημά μας αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 5.500 ευρώ το χρόνο! Καταλαβαίνω ότι άλλοι είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς.. Η οικογένειά μας ψηφίζει ΠΑΣΟΚ από το 1981 και είμαστε περήφανοι για αυτό, βέβαια δεν σας κρύβω ότι δυο γιοι μου που είναι gay μας πρόδωσαν ψηφίζοντας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Επειδή γνωρίζω το πόσο ευαίσθητος είσαστε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν μπορώ να πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ και στεναχωριόμαστε οικογενειακώς! Γνωρίζουμε πόσο δίκαιο είναι αυτό το μέτρο που προτείνατε στη βουλή (ευτυχώς που ψηφίστηκε) και νιώθουμε όλοι μας άσχημα που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και να συμβάλλουμε στη διάσωση της αγαπημένης μας πατρίδας. Σκεπτόμαστε να πουλήσουμε δυο κόρες και έναν γιο για να εξοφλήσουμε το χαράτσι, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν γνωρίζεται κάποιον που να κάνει εμπόριο βρεφών ώστε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας έναντι του κράτους. Φυσικά θα κοπούν τιμολόγια και θα αποδοθεί το Φ.Π.Α. Στηρίζουμε το έργο της νέας κυβέρνησης γιατί μας εμπνέει και μας δίνει όραμα. Ο νέος μας πρωθυπουργός, μας θυμίζει το θυμόσοφο παππού που λέει ιστορίες χρεοκοπίας στα εγγόνια του, ενώ οι υπόλοιποι 48 υπουργοί και υφυπουργοί μοιάζουν με σεξουαλικά εξαρτήματα που συναντάμε σε sex museum! Μη σας κουράζω άλλο κυρ Βαγγέλη, απλά σας ενημερώνω ότι εδώ και λίγο καιρό προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε δίδυμα ώστε τα παιδιά μας να γίνουν 17 και να μας προσκυνήσετε! Και ίσως απαλλαγούμε από το χαράτσι και να έχουμε δωρεάν ρεύμα…. Να είστε πάντα γερός και δυνατός βάζοντας συνέχεια νέους φόρους που θα ομορφαίνουν τη ζωή μας. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ ζήτω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ζήτω και η επερχόμενη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: Ηρωίδα μάνα, είσαι το παράδειγμα για όλους τους Έλληνες! Όταν με το καλό κάνεις δίδυμα και γίνουν 17 τα παιδιά σου, ο άντρας σου φτάσει το 81% της αναπηρίας και ο πατέρας σου συνεχίσει να ζει με οξυγόνο από την τρόμπα ποδηλάτου, να είσαι σίγουρη ότι θα σε προσκυνήσω! Εγώ ο ίδιος θα έρθω στο φτωχικό σου και θα σου παραδώσω προφυλακτικά υψηλής ανθεκτικότητας, επίσης θα φέρω και τεχνητά μέλη (μάτι, χέρι, πόδι) για τον άντρα σου, ενώ για τον παππού, που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη, θα τον στείλω σε συνεργείο για service, θα του βάλουν πλαστικούς πνεύμονες και νεφρά από φελιζόλ. Χαίρομαι που υιοθετείς αυτά τα ρομαντικά μέτρα, αλλά αυτή τη στιγμή δυστυχώς δεν τηρείς τις προϋποθέσεις. Βλέπεις, υπάρχουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που έχουν όχι μόνο 16 παιδιά αλλά και 20 και 25 και 30 και φυσικά πρέπει να τους βοηθήσουμε. Συνέχισε με τον άντρα σου να προσπαθείς να πιάσεις το όριο και εδώ είμαστε εμείς, μη φοβάσαι τίποτα! Όσο για τους δυο γιους σου που είναι gay, εάν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, το κόμμα θα κάνει δωρεά αλλαγής φύλου. Λεφτά υπάρχουν!!!
Υ.Γ.1 γνωρίζω έναν έμπορο βρεφών, περιμένω να αποφυλακιστεί για να σας φέρω σε επαφή, πρόκειται για έντιμο κύριο, υπέρμαχος των οικογενειακών παραδόσεων!(πουλάει τα βρέφη με delivery).

ΑΓΑΠΗΤΟΙ αναγνώστες αυτά τα δυο γράμματα τα παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα! Μπήκαμε στα mail του υπουργού σπάζοντας κωδικούς και η συγκίνησή μας δεν περιγράφεται… το κοινωνικό πρόσωπο και η ευαίσθητη καρδιά ενός heavy metal υπουργού όπως είναι ο Ε. Β. μας δίνει κουράγιο και δύναμη να απολαμβάνουμε τα χαράτσια και τους φόρους όπως ποτέ άλλοτε…..όσο μειώνεται το εισόδημά μας και ενισχύουμε την διάσωση των τραπεζών, αισθανόμαστε περήφανοι ως μελλοθάνατοι! Και ας είναι το φέρετρό μας από κόντρα πλακέ….!
See you in hell Vaggelis!!!

Υ.Γ.2 Η στήλη αφιερώνεται στη διοίκηση της ΔΕΗ που ανέλαβε το ρόλο αυτού του κοινωνικού έργου της είσπραξης των χαρατσιών και άφηνε μεγάλες εταιρείες να χρωστούν εκατομμύρια σε ρεύμα. Όπως και στη Δ.Ο.Υ. που άφηναν όλα αυτά τα χρόνια τους μεγαλοοφειλέτες στο απυρόβλητο και κυνηγούσαν τον απλό πολίτη για μικροποσά…. Να τους χαιρόμαστε!!!