Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αποκλειστικό: Παραδέχεται την αποτυχία της η κυβέρνηση και αναθέτει τη διακυβέρνηση της χώρας σε Γερμανούς και Γάλλους



Μετά την αποτυχία του Γ. Παπανδρέου να πειθαρχήσει το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" και να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας στα ταξίδια του ανά τον κόσμο, οι Α.Μέρκελ και Ν.Σαρκοζί έχουν έτοιμο σχέδιο Β΄ για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Το σχέδιο, προτείνει να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας Γερμανοί και Γάλλοι εμπειρογνώμωνες, καθώς, αν γίνουν εκλογές οι Έλληνες είναι ικανοί να πάνε να ψηφίσουν πάλι τους ίδιους. Για να αποφευχθούν οι λαϊκές αντιδράσεις, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα αναθέσουν τις θέσεις-κλειδιά σε πρόσωπα με μεγάλη αποδοχή από το ελληνικό κοινό.
Έτσι, για την πρωθυπουργία προτείνεται ο Ότο Ρεχάγκελ και με πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης το Γιάννη Τοπαλίδη, ενώ το υπουργείο Οικονομικών αναλαμβάνει ο Τζιμπρίλ Σισσέ, ο οποίος αναμένεται να βάλει πολλά γκολ στην Τρόικα. Ο Ρεχάγκελ θα αναλάβει επίσης και το Υπουργείο Άμυνας, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στο θέμα.



Η είδηση έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις εντός της χώρας.
Ο Νίκος Αλέφαντος ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε πως "δεν μπορούν τα παλλικάρια"
Η Ντόρα Μπακογιάννη εκδήλωσε την απογοήτευσή της, δηλώνοντας "Εγώ πότε θα κυβερνήσω γ... την π...τάνα μου;;;"
Ο Φώτης Κουβέλης είναι έτοιμος για συνεργασία με το νέο κυβερνητικό σχήμα.
Η Λιάνα Κανέλη αναμένεται στην επόμενη ομιλία της στη Βουλή να φέρει ένα εισιτήριο από αγώνα της Εθνικής, ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού κι ένα ζεστό σαλεπάκι από γήπεδο για να θίξει το θέμα της ακρίβειας.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε, πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα "στην Ευρώπη είναι κότες"
Ο Μάκης Ψωμιάδης δηλώνει: "Αγαπούλες, για ότι χρειαστείτε εγώ είμαι εδώ"
Τέλος, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γαλακτοβιομηχάνων ζητάει "εκλογές εδώ και τώρα", καθώς με τις εμφανίσεις των Βουλευτών ανά την επικράτεια, αναμένεται να αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις των προϊόντων τους.

Δ.Η.