Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Στιγμές "Δημοκρατικής Νομιμότητας": συνέλαβαν οπαδούς του ΠΑΟ γιατί ανάρτησαν πανό με πολιτικό σύνθημα...


Στο 40ό λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, οπαδοί του τριφυλλιού ανάρτησαν στην εξέδρα πανό με το σύνθημα "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ". Ο αγώνας διακόπηκε και ο διαιτητής ζήτησε να κατέβει το πανό, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους θεατές.


Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε με το πανό στη θέση του, αλλά η ιστορία δεν τέλειωσε εκεί. Με τη λήξη του αγώνα, η αστυνομία έκανε εξωνυχιστικό έλεγχο σε όλα τα οχήματα που έφευγαν από το γήπεδο και έτσι οι κάτοχοι του επίμαχου πανό εντοπίστηκαν. Τότε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport24.gr, αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα διμοιρίες των ΜΑΤ προσέγγισαν το Στάδιο.



Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν, ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν και η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει, με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να αναφερθεί η αιτία της σύλληψης.

Στο βραδινό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης, η αναφορά στη διακοπή λόγω του πανό ήταν επιγραμματική. Τα γεγονότα που ακολούθησαν και οι ενέργειες της αστυνομίας δεν αναφέρθηκαν καν.

πηγή: www.salata.tv