Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ.ΚΑΜΠΥΛΗ


Αγαπητή κ. Καμπύλη

Σας ευχαριστούμε για τη διόρθωση στο άρθρο της συντακτικής επιτροπής, καθώς και για τις υπόλοιπες πληροφορίες που μας δώσατε και δημοσιεύουμε την απάντησή σας προς αποκατάσταση της αλήθειας στο θέμα της εισαγγελικής παρέμβασης.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τόσο σε σας, όσο και στον κ. Μπρίλη, μέσω του υπεύθυνου σύνταξης της εφημερίδας μας, η συνεργασία μαζί σας είναι ευπρόσδεκτη και οποιαδήποτε άποψή σας θα δημοσιευτεί. Το θέμα πάντως το γνωρίζουμε αρκετά καλά, όπως ξέρετε και είμαστε το μοναδικό μέσο που το παρουσίασε στη συνολική του διάσταση.

Σε ότι αφορά τα άρθρα που υπογράφονται από τη συντακτική επιτροπή, δεν υπάρχει τίποτα το αόριστο. Αποτελούν θέσεις της εφημερίδας και προκύπτουν κατόπιν συνάντησης των μελών της, τις παραμονές της έκδοσης κάθε φύλλου.


Ο κ. Γιάνναρος απλά αντέγραψε το σχετικό άρθρο από το: www.psarikorinthias.gr 22/09/2011 με τίτλο «Διαμαρτυρία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προς την Υφυπουργό Παιδείας», και 29/09/2011 με τίτλο «Το Δημοτικό Σχολείο Ψαρίου ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει ανοικτό», κατόπιν αιτήματος αναγνωστών της εφημερίδας από το συγκεκριμένο χωριό. Το λάθος ήταν ότι δεν αναφέρθηκε η πηγή.

Το άρθρο του κ. Ζαχαριά δεν αποτελεί θέση της εφημερίδας και αρμόδιος να σας απαντήσει είναι ο ίδιος. Πολιτική μας είναι να δημοσιεύονται όλες οι απόψεις των δημοτικών παρατάξεων που φτάνουν σε μας. Ο κάθε αναγνώστης μπορεί να τις διαβάσει και να διαμορφώσει την άποψή του.

Στα όσα αναφέρετε κλείνοντας, μας βρίσκετε σύμφωνους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει!

Την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ