Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ


Σε ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ, ο κ. Σταματόπουλος αναφέρει τα εξής:
"Η αυριανή μέρα για το Δήμο Σικυωνιών δεν έχει νικητές και ηττημένους.
Έχει περήφανους δημότες που με εργατικότητα συλλογικότητα και ενότητα θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και θα δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας.
Η κοινωνική πλειοψηφία του σήμερα μας γεμίζει με ευθύνες για το αύριο. Δεσμευόμαστε με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια να κατακτήσουμε το αύριο που μας ανήκει.
Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μία δημότη του Δήμου Σικυωνιών που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Θέλω να ευχαριστήσω κάθε έναν και κάθε μία δημότη του Δήμου Σικυωνιών που συμμετείχε στις εκλογές και έδωσε μεγαλύτερη δύναμη στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη.
Όλοι Μαζί από αύριο ξεκινάμε κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας.
Όλοι Μαζί από αύριο ξεκινάμε για τον Δήμο Σικυωνιών που μαζί οραματιστήκαμε."

Συγχαρητήρια και από Τσουλούφα

Σε επιστολή του, ο απερχόμενος Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:


«Εύχομαι στη νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου  από 1ης Ιανουαρίου κάθε επιτυχία στο έργο, που με την ψήφο τους τής  ανέθεσαν οι νέοι Σικυώνιοι πολίτες. Θερμά συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κο Σπύρο Σταματόπουλο  για το υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε στο β’ γύρο των εκλογών  και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει. Η τύχη του νέου Καλλικρατικού Δήμου Σικυωνίων είναι στα χέρια του. Προσωπικά θέλω να ευχηθώ καλή δουλειά σε ολόκληρο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων»

Ανακοίνωση Ζαχαριά

Σε ανακοίνωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Ζαχαριάς αναφέρει:


"Αγαπητοί Φίλοι και Συμπολίτες μου,
Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γύρου των εκλογών στο νέο Δήμο Σικυωνίων, που δεν κατάφερε να μας αναδείξει νέα Δημοτική Αρχή, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε  στο συνδυασμό «Δημοτική Ενότητα» Σικυωνίων- Στυμφαλίας- Φενεού και να  σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε  να προσπαθούμε πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο για τον τόπο μας.
Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όσους και όσες πίστεψαν στο πρόγραμμά μας  και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Λυπάμαι που δεν κατορθώσαμε να πείσουμε περισσότερους για το όραμά μας. Δώσαμε όμως έναν έντιμο αγώνα για τον οποίο είμαστε περήφανοι. Μείναμε συνεπείς στις αρχές της υπευθυνότητας και του ήθους.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για τον αγώνα τους, όλους τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας, που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση με αξιοπρέπεια και πραγματική διάθεση προσφοράς.
Ευχόμαστε στη νέα Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία και δηλώνουμε σ’ όλους τους συμπολίτες μας, πως είμαστε εδώ δυνατοί και μαχητικοί."