Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Απόσυρση άρθρου από το blog

Κατόπιν απόφασης της συντακτικής επιτροπής, η καταγγελία που δημοσιεύτηκε χθες εναντίον του Δήμου Σικυωνίων και του κ.Ζαχαριά αποσύρεται προσωρινά για τους εξής λόγους:
  • Παραβιάζει τους κανόνες δεοντολογίας που τηρεί η εφημερίδα και το blog μας, καθώς προέρχεται από μία ηλεκτρονική διεύθυνση με τίτλο "Εργαζόμενοι Δήμου", χωρίς κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι έχει συνταχθεί πραγματικά από εργαζομένους του Δήμου. Επιπλέον, η αναζήτηση του κατόχου της διεύθυνσης IP από την οποία εστάλη το μήνυμα δε μας οδηγεί σε κάποιο σίγουρο συμπέρασμα.
  • Η χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε (4 μέρες πριν τις εκλογές) απαιτεί μεγαλύτερη διαφάνεια στις καταγγελίες, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η εφημερίδα και το blog μας δεν εμπλέκονται σε προεκλογικές σκοπιμότητες.
Το δημοσίευμα θα επανέλθει, σε περίπτωση που ο αποστολέας επιβεβαιώσει την ταυτότητά του. Τα στοιχεία μπορούν να παραμείνουν στη διάθεση της συντακτικής επιτροπής χωρίς να δημοσιευθούν, αν δεν το επιθυμούν οι καταγγέλοντες.

Από τη Συντακτική Επιτροπή