Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Υποβρύχια Έρευνα...

Γράφει ο Κ.Δ. Καραμπέτσος


Μια διαφορετική προσέγγιση κάνει η Υ.Ε. για το 2011.
Κατόπιν συνεργασίας με επιφανείς αστρολόγους, μέντιουμ και εργολάβους Δημ. έργων και με την βοήθεια φαρμακοποιών σας παρουσιάζω το απόλυτο καλεντάρι ή καζαμία αν θέλετε, που θα σας  αναλύσει το τί θα συμβεί τους προσεχείς μήνες του νέου έτους. Ο απόλυτος οδηγός προβλέψεων, που πήρε πιστοποίηση ακόμα και από την εταιρία ανακύκλωσης(όπου και την ευχαριστούμε).

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ : Μπήκε με μπόλικες ευλογίες για την νέα δημοτική αρχή. Κυκλοφορούν φήμες ότι οι Δημ. Υπάλληλοι θα ντύνονται με ιερά άμφια, ώστε να μην ματιάζονται από την αντιπολίτευση. Με ειδικούς φακούς ομίχλης οι νέες συντονιστικές επιτροπές του Δήμου, ψάχνουν να βρούν άκρη στο λαβύρινθο του Δημαρχείου, όπου ο Καλλικρά-ταυρος καραδοκεί!!!
Ο σύλλογος Σικυωνίων Πολιτών μετακόμισε σε νέα διεύθυνση με minimal γραφεία και με θέα τα ΚΑΠΗ.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ : Απόκριες και ξεφαντώματα στις γειτονιές του Κιάτου. Καθιερώνονται δειλά – δειλά τα πρώτα Bear-parties όπου προικισμένοι Lover-boys, χορεύουν αισθησιακά, προσφέροντας το λαδωμένο κορμί τους εθελοντικά στην υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων. Θα γίνει και παρέλαση Καρνάβαλου, όπου αιθέριες υπάρξεις θα μοιράζουν strings και sex-toys!

ΜΑΡΤΙΟΣ : Την Καθαρά Δευτέρα  θα γίνει διαγωνισμός χαρταετού, όλο το Δημ. Συμβούλιο θα συμμετάσχει με πυρηνικούς χαρταετούς ενώ θα γίνουν και ρίψεις λαγάνας από τους απλούς πολίτες, σε πολιτικούς που θα είναι σε βαρέλια γεμάτα πίκλες και καλαμαράκια. Ο χαλβάς θα πωλείται από βαποράκια , που θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ : Όλοι οι bloggers ενωμένοι, στην πλατεία Ελευθερίας, στήνουν bloggo-σούβλες και σουβλίζουν την τοπική επικαιρότητα, τσουγκρίζοντας κόκκινα κεφάλια (από θυμό)ενώ προσφέρουν μαγειρίτσα και εκρηκτικές λαμπάδες μέσω διαδικτύου. Εν τω μεταξύ το Κιάτο είναι η μοναδική πόλη στην Ευρώπη, που επιτρέπεται το κάπνισμα. Έτσι καθιερώνεται ο όρος κάπνο-τουρισμός, όπου χιλιάδες καπνιστές έρχονται στο δήμο μας, για να καπνίσουν ελεύθερα (νικοτίνη super-ναρκωτικό).

ΜΑΙΟΣ : Στις 18 Μάη έχουμε την παγκόσμια ημέρα των μουσείων. Στον αρχ. Χώρο της Αρχ. Σικυώνας θα γίνουν παραστάσεις από το ΣΔΟΕ, την εφορία, το ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ. Το  μουσείο θα αλλάξει τα εκθέματα για εκείνη την ημέρα και θα εκθέτει, πιστωτικές κάρτες, αποδείξεις, ομόλογα, μετοχές, δάνεια και τραπεζογραμμάτια, για να μαθαίνουν τα μικρά παιδιά, πώς χρεώθηκαν οι γονείς τους.

ΙΟΥΝΙΟΣ : Στις 13 Ιουνίου είναι του αγίου Πνεύματος, όσοι έχουν λίγο μυαλό γιορτάζουν (ο νοών νοείτω ), οι υπόλοιποι ας περιμένουν την ονομαστική τους εορτή. Στις 15 Ιουνίου θα έχουμε έκλειψη σελήνης, οπότε η τεστοστερόνη ξεχυλίζει….και ίσως οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις αυξηθούν.
Τέλη Ιουνίου αρχίζει το βερίκοκο όπου η τιμή του προιόντος θα  προκαλέσει νέα εγκεφαλικά <επεισόδια> και θα προβληθεί σε ινδικό σήριαλ με τίτλο “Γη ποτισμένη με ιδρώτα” του Μεχμπούμπ Καν. Η σκηνή του έργου όπου οι παραγωγοί μεταφέρουν τη σοδειά τους σε ρυμουλκούμενα φέρετρα ….είναι για oscar!

ΙΟΥΛΙΟΣ : Ο πολιτισμός στα φόρτε του! Το Κιάτο μετατρέπεται σε μια τεράστια θεατρική σκηνή κάτι σαν το Dogville  σε 3d μορφή. Καθιερώνεται το <σύγχρονο δράμα> όπου πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι πολίτες!
Η Rock Συνάντηση θα γίνει 10ήμερη, μάλιστα θα νοικιάζονται  και δωμάτια απέναντι από το θεατράκι(φως, νερό, τηλ.) Θα εμφανιστούν οι Scorpions μαζί με Θέμη Αδαμαντίδη, για λίγο θα περάσουν και οι Bon Jovi  να πιούν μια μπύρα, θα έχει και Tits party τα ξημερώματα!! Την τελευταία μέρα οι διοργανωτές θα απαγχονιστούν ( προς τέρψιν του κοινού ) ενώ θα παίζουν live οι I Sixtir Band!!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ : Η ερωτική σχέση των σταφυλο-παραγωγών με τη σουλτανίνα ξεθυμαίνει! Αισθάνονται σαν διαζευγμένοι που πληρώνουν πανάκριβη διατροφή!! Κατά τα άλλα  δόξες γνωρίζει η παραλία του Κιάτου, θεωρείται πλέον το ποιο hot τουριστικό θέρετρο όπου διάφορα αστεροειδή από hollywood αλλά και του ελληνικού life style παίζουν ρακέτες και κάνουν μακροβούτια στα cocktails.
Τα εναλλακτικά ρεπορτάζ του star μεταφέρουν το κλίμα μέσω δορυφόρου σε όλο τον πλανήτη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : Νέα σχολική χρονιά, ίδια προβλήματα και η δημόσια εκπαίδευση να ψυχορραγεί. Οι αίθουσες των σχολείων γεμίζουν από παιδιά ινδιάνων, εσκιμόων, ρομά και άλλων φυλών. Οι υπεύθυνοι παραμένουν χαμένοι στη μετάφραση και τα φροντιστήρια εξαπλώνονται σαν Dragon’s Dynamite. Οι σύλλογοι γονέων συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι brain drop και τα νεύρα και οι αντοχές τους δοκιμάζονται στο βωμό της γραφειοκρατίας και των μικροπολιτικών συμφερόντων.
Στις 20 Σεπτέμβρη είναι η μέρα χωρίς αυτοκίνητο. Θυμηθείτε πως θα είναι το Κιάτο εκείνη την ημέρα ….

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ : Για πρώτη φορά θα παρελάσουν την 28η ο σύλλογος Ληστευθέντων  Σικυωνίας ενώ από πίσω τους θα ακολουθούν οι διαρρήκτες και θα κρατούν διάφορα κλοπιμαία . Όσοι θα έχουν συλληφθεί θα φορούν επίχρυσες χειροπέδες με γουνάκι στην αλυσίδα και θα σέρνουν μια σιδερένια μπάλα σε χρώμα βεραμάν. Για πρώτη φορά δημόσια οι πολίτες θα βροντοφωνάξουν ΟΧΙ  στα μικρά πράσινα μ------α( άσχετο αλλά μου αρέσει ).

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ : Μετά την Ιταλία ήρθε η σειρά της Ισπανίας (Μαριναλέδα) και Δανίας (Κριστιάνια) για να αδελφοποιηθούν με το Κιάτο. Το αποτέλεσμα της αδελφοποίησης θα μετατρέψει την πόλη μας, σε ένα εναλλακτικό κοινόβιο, η αγάπη θα περισσεύει , το μάτιασμα θα αυξηθεί, όλοι θα κυκλοφορούν σαν neo-hippies και θα μοιράζονται τα αγαθά τους με τους μετανάστες .

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ : Τελευταίες μέρες για το 2011.Το πρωτοχρονιάτικο show θα γίνει στη νέα πλατεία (έναντι Αστυνομίας) όλοι μας μαζεμένοι εκεί προσπαθώντας ο ένας να ζεστάνει τον άλλο με ευχές και κουράγιο γιατί το πετρέλαιο θέρμανσης θα μοιράζετε πλέον σε πλαστικά μπουκαλάκια 0,5 L . Το τζάκι θα ανάβει με την παρουσία τεσσάρων ατόμων και άνω, για τα κλιματιστικά από τρία άτομα και τα ηλεκτρικά σώματα από έξη άτομα .Όσοι χρησιμοποιούν φουφού δεν θα φορολογούνται!
Και για να μη ξεχνιόμαστε 9 Δεκέμβρη είναι η μέρα κατά της διαφθοράς! Τι ειρωνεία !!! Ακόμα και η λέξη έχασε το νοημά της !