Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στα «μεγάλα» σαλόνια οι «μικροί» του Ν. Ο. Κιάτου


Για άλλη μια φορά οι μικροί αθλητές του Ν.Ο. Κιάτου έκαναν την εμφάνιση τους στο Μικρολίμανο, στον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΡΑΪΛΑ 2011 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά, το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Φεβρουαρίου.

Οι 182 συμμετοχές παιδιών (έως 15 ετών) με σκάφη τύπου optimist σε συνδυασμό με τις έντονες καιρικές συνθήκες προμήνυαν έναν συναρπαστικό αγώνα. Για τους αθλητές της αποστολής του Ν. Ο. Κιάτου ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ενόψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Η πρώτη ημέρα του αγώνα κύλησε με εναλλαγές τόσο της έντασης του ανέμου, όσο και της σειράς κατάταξης, λόγω του μεγάλου συναγωνισμού μεταξύ των αθλητών, αφού ανάμεσα τους υπήρχαν παιδιά με Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις.

Τη δεύτερη ημέρα του αγώνα ο Αίολος τους ξέχασε και δεν δόθηκε εκκίνηση. Έτσι τα τελικά αποτελέσματα βγήκαν από τις 3 κούρσες της πρώτης μέρας στερώντας τη δυνατότητα από κάποια παιδιά να βελτιώσουν τη θέση τους στη γενική κατάταξη.

Τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία αγοριών – κοριτσιών πήραν :

1η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ του I. O. Πειραιά
2η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΡΗ του Ν. Ο. Αίγινας
3ος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ του Ν. Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης

Και στην κατηγορία παίδων – κορασίδων

1ος ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΡΔΑΛΗΣ του I. O. Πειραιά
2ος ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ του Ν. Ο. Τζιτζιφιών – Καλλιθέας
3η ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ ΤΡΙΜΗ του Ν. Ο. Αίγινας

Το Ν. Ο. Κιάτου εκπροσώπησαν οι Σωτήρης και Παναγιώτης Καραπιπέρης, η Μαριαλένα Κοσμαδάκη στην κατηγορία αγοριών – κοριτσιών και η Αλίκη Κανέλου στην κατηγορία παίδων – κορασίδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.iop.gr.