Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αστυνομικό Δελτίο

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Την 20:00΄ ώρα της 09-02-2011 στο Μούλκι Κορινθίας, συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -26- ετών ο οποίος την 08-02-2011 έσπασε το τζάμι σταθμευμένου οχήματος και από το εσωτερικό του αφαίρεσε ένα ραδιοσιντί και έναν ενισχυτή.
Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Την 19:45΄ώρα της 09-02-2011 στo Βέλο Κορινθίας, πέντε ή έξι άγνωστοι δράστες, εισήλθαν στην κατοικία ημεδαπού άνδρα ηλικίας -37- ετών, ενώ αυτός βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του και με την απειλή τριών πιστολιών, ενός κατσαβιδιού και ενός μαχαιριού, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα τιμαλφή, είδη ρουχισμού και προσωπικά έγγραφα. Δράστες στη συνέχεια αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του παθόντα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Επακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Παράσυρση πεζής από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Την 22:15΄ ώρα της 09-02-2011 στη Συκιά Κορινθίας, ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. οδηγούμενο από άνδρα ηλικίας -66- ετών, παρέσυρε αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας -72- ετών, την στιγμή που εκείνη διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με το ίδιο ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Ξυλοκάστρου. Ο οδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής Εισαγγελέα Υπηρεσίας.