Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Η Χώρα υπό κατοχή και σε « εμπόλεμη κατάσταση»

Ο Ηράκλειτος απευθυνόμενος σε στρατηγό της εποχής του είπε οτι εγώ σου έδωσα τα γαλόνια εγώ θα σου τα αφαιρέσω.

Ο ελληνικός λαός, οι Έλληνες πολίτες, έχουν την μοναδική ευκαιρία, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, να αφαιρέσουν τα γαλόνια και στην συγκεκριμένη περίπτωση την εξουσία, απο αυτούς που την έδωσε τα τελευταία χρόνια και κατάντησαν τη χώρα που γέννησε τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον Αθλητισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες και τα γράμματα στα επίπεδα διαφθοράς της Κολομβίας, ισότιμη του Μπαγκλαντές και αποικία του άξονα της Μέρκελ.

Παραβιάζοντας κάθε έννοια νομιμότητας, ηθικής και Δημοκρατίας, με την αντισυνταγματική και παράνομη συγκυβέρνηση Παπαδήμα, εκχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία και τον πλούτο της χώρας στο Δ.Ν.Τ. και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Παρέδωσαν την διακυβέρνηση της χώρας, παραβιάζοντας τους θεσμούς και το Σύνταγμα στον νέο άξονα του 4ου Ράιχ με υπερπρωθυπουργό τον Ραιχενμπαχ.

Κατέστρεψαν και διέλυσαν την μικρομεσαία τάξη, τους υπαλλήλους, τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αγρότες μας, δημιουργώντας 1,5 εκ. ανέργους, κυρίως νέους και στρατιές νεόπτωχων, τους οποίους οδηγούν σε νέα μετανάστευση.

Με την ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα των λαθρομεταναστών και την αύξηση της εγκληματικότητας την κατάντησαν πεδίο δράσης των ντόπιων και ξένων εγκληματιών με αποτέλεσμα την τρομοκράτηση και ανασφάλεια των πολιτών, σε μια εποχή που αποδυναμώνουν συνειδητά το ρόλο της Αστυνομίας.

Τα μοναδικά όπλα που απέμειναν στους πολίτες της χώρας είναι η συνείδηση, η ψυχή και η ψήφος.
Οι Έλληνες πολίτες έχουν υποχρέωση να υπερασπισθούν το έθνος και την πατρίδα.
Να υπερασπισθούν τους αγώνες τους, τους αγώνες των προγόνων τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Να υπερασπισθούν την ελευθερία του τόπου, τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την ισονομία, ισοπολιτεία και την αποκατάσταση των θεσμών.

Οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε ως “ελεύθεροι σκοπευτές” και να οδηγήσουμε τους υπεύθυνους της σύγχρονως ελληνικής τραγωδίας στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και ακολούθως στο Ειδικό Δικαστήριο για να δικαστούν για δοσιλογισμό, ξεπούλημα της περιουσίας της χώρας, για διαφθορά και για Εθνική μειοδοσία.
Παραφράζοντας αυτά που έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκτρώνης «φωτιά και τσεκούρι» με τη ψήφο μας στους δοσιλόγους, στους διεφθαρμένους και στους εθνικούς μειοδότες.

Νίκος Ζαχαρόπουλος