Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Εικόνες από το μέλλον μας...

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία ενός 77χρονου άνδρα που αυτοπυροβολήθηκε σήμερα λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, καταμεσής της πλατείας Συντάγματος.
Ο άγνωστος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των περαστικών. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα προκειμένου να μην αφήσει χρέη στις πλάτες των παιδιών του...
Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά της άμεσης δράσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Η σορός του αυτόχειρα Δ.Χ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Από το δελτίο ταυτότητας του νεκρού διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του ήταν 77 ετών.

Ο συνταξιούχος φαρμακοποιός από τους Αμπελόκηπους φέρεται να άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε.
Ο 77χρονος αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πριν πατήσει τη σκανδάλη είπε ότι δεν θα ήθελε να αφήσει χρέη στο παιδί του.
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκαιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλο αγώνα αντίδρασης εκτός απο ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου», φέρεται να έγραψε στο σημείωμά του.
Οι γείτονες του αυτόχειρα κάνουν λόγο για έναν πολύ ήσυχο και πράο άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με όπλα και εξέφρασαν την έκπληξή τους για την πράξη του.

πηγή: Ημερησία