Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ

Στις 6 Μάη καλούμαστε όλοι οι ενήλικες Έλληνες να ψηφίσουμε ποιούς θα μας κυβερνήσουν και με ποιες λογικές θα μας κυβερνήσουν.
Πάνω σ’ αυτό το διακύβευμα, αυτών των εκλογών, που θα καθορίσουν για κάποιο χρονικό διάστημα τις τύχες μας, τη ζωή μας, το δικαίωμα στη δουλειά των παιδιών μας και ημών των ίδιων. Μετά την ημέρα των εκλογών δε θα υπάρχει νομίζω για κανέναν μας,καμιά δικαιολογία, και εμείς οι ίδιοι αν στηρίξουμε τους κλέφτες των ονείρων μας, τους κλέφτες των μισθών μας, τους κλέφτες των συντάξεών μας, τους κατά συρροή ψεύτες όλα αυτά τα χρόνια και τέλος τους υποτελείς, τους ντόπιους και ξένους, της οικονομικής ολιγαρχίας, που προδοτικά εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα στους ξένους, οι οποίοι ότι δεν κατάφεραν με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – 70 χρόνια πριν περίπου- προσπαθούν να τα επιτύχουν τώρα με τον οικονομικό πόλεμο εναντίον όλης της Ευρώπης και φυσικά με πρώτη τη χώρα μας.

Φυσικά μου είναι αδιανόητο εμείς οι ίδιοι να στηρίζουμε αυτούς τους δύο (ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.), που διαγωνίζονται με τον πιο γελοίο τρόπο στα κανάλια μαζί με τα φερέφωνά τους που από κοινού ψήφισαν το μνημόνιο με όλα τα συνεπακόλουθά του πάνω στις πλάτες μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι μας περιμένει από τις αρχές Ιουνίου. Μέτρα και πάλι μέτρα εναντίον του λαού, της τάξης τουλάχιστον 15 δις €, σε διάστημα τριών ετών και εφόσον όλα τα οικονομικά μεγέθη πάνε σύμφωνα με το μνημόνιο το οποίο φυσικά ψήφισαν παρεούλα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

Δικαιολογίες λοιπόν τέλος ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας αλλά και σε μας τους ίδιους.

Δημήτρης Ζολώτας