Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

Τελικά το απύθμενο θράσος ίσως είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της κυβέρνησης τη συγκεκριμένη στιγμή.

Συγκεκριμένα: Πριν 2 χρόνια περίπου ζήσαμε ΟΛΟΙ το φοβερό «σφιχταγκάλιασμα» του ΠΑΣΟΚ και την επιθυμία του να μας ΣΩΣΕΙ. Θα μας έβγαζε από το ΤΕΛΜΑ, από το ΒΟΥΡΚΟ, την ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ, την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, και …. Και …. Όλα αυτά ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ. Μετά βέβαια – και πάντα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ- τις εκλογές, ήρθαν τα Πάνω - Κάτω. Από τον έρωτα περάσαμε στο βρίσιμο,(κοπρίτες), στη συνενοχή (μαζί τα φάγαμε), και τέλος στο ΞΥΛΟ. Αλήθεια, δεν μπορούσα να φανταστώ πως το γνωστό ρητό: «ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μεγάλο μίσος», θα έβρισκε τέλεια εφαρμογή στην πολιτική και συγκεκριμένα στην κυβερνητική πολιτική.

Ξύλο λοιπόν, επειδή οι πολίτες και τα συνδικάτα δε συναινούν με όσα η κυβέρνηση –βάση σχεδίου- αποφασίζει: «Πριν από Εμάς, για Εμάς, Χωρίς Εμάς»!!! Ξύλο και ευθύνες, λοιπόν,
ούτε λίγο ούτε πολύ για την αποτυχία της εφαρμογής του σχεδίου σωτηρίας «Πατρίδας τε και Ημών», Φταίμε πάλι Εμείς!!!. Όπως φταίξαμε και για το Άδειασμα των Ταμείων, για την Κατάρρευση του Συστήματος Υγείας, για τη SIEMENS, για το Βατοπέδι, για τις Υποκλοπές, για τους Πακιστανούς, για τα Υποβρύχια, για την Ανεργία που έφτασε στο 16%, για τα spreads, για ……. .

Ξύλο λοιπόν και μάλιστα από πολλούς μαζί (βαριά οπλισμένους) με το χειρότερο και πλέον απάνθρωπο τρόπο. Μια απορία ΟΜΩΣ. Στο σχετικό βίντεο -όσοι δεν το είδατε καλό είναι να το δείτε-, οι κλωτσιές, τα χτυπήματα με τα κλομπ και τις ασπίδες στο κεφάλι!!!, έγιναν εναντίον κάποιου ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος. Κάποιου που σίγουρα θα είχε κάνει κάτι τρομερό (τρομοκρατικό ίσως) για να δικαιολογείται!!! Και ο ανάλογος σωφρονισμός!!!. Αν έτσι ήταν, τότε γιατί τον άφησαν αιμόφυρτο και έφυγαν????

Μήπως αυτός τελικά ήταν ο στόχος? « Καθίστε σπίτι σας, και ξεχάστε αντιδράσεις, απεργίες, διαμαρτυρίες κ.λ.π. Εάν θέλετε ….τη ΖΩΗ σας!!!! Βέβαια σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ( ο οποίος έχει τελευταία ασκηθεί στους κουστουμάτους λεκτικούς τραμπουκισμούς βαφτίζοντας το ψάρι κρέας ) είναι πάντα οι άλλοι που ασκούν τη βία και προκαλούν. Ποτέ η κυβέρνηση, Ποτέ τα Ματ, Ποτέ οι δυνάμεις καταστολής. Και ΟΛΑ αυτά ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ