Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου αύριο



O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Προς : α] κ. Δήμαρχο, β] κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, γ] κ. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Κιάτου δ] κ.κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων.

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε Τ Α Κ Τ Ι Κ H συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα την 6- 5 - 2011 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 7.30 μ. μ. σύμφωνα με τις διατάξεις των σχετικών άρθρων του Ν. 3852/10 για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα:
Ο Πρόεδρος




Λεονάρδος Αναστάσιος

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Συζήτηση σχετικά με το θέμα των συνενώσεων – καταργήσεων Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σικυωνίων ύστερα από αίτημα της μειοψηφίας.



2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου μας με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτ. Ελλάδος (6η Υ.Πε) και το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση και επισκευή Κέντρων Υγείας Κιάτου και Γκούρας».

3. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σικυωνίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου «Σύνδεση οικισμού Ανω Ταρσού με Ε.Ο. Γκούρας –Δερβενίου της ΔΕ Φενεού του Δήμου Σικυωνίων»


4. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σικυωνίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την εκτέλεση του έργου «Οδοποιϊα Φενεός – Λίμνη Δόξα»

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση για την κάλυψη έκτακτων αναγκών.

6. Πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση εποχικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

7. Κατανομή λειτουργικών δαπανών έτους 2011 (Α΄κατανομή) των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Σικυωνίων.

8. Εγκριση και παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο – πολεοδομικές μελέτες – πράξεις εφαρμογής (ολοκλήρωση μελετών πράξεων εφαρμογής πολεοδομικών μελετών των περιοχών Πλατάνια – Τραγάνα – Νεάπολη) – Π.Ε. Νεάπολης – Κεφάλαιο Β –Υψομετρικές μελέτες.

9. Απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων για την Δ.Ε. Στυμφαλίας.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την συνδιοργάνωση της Αθλητικής εκδήλωσης «2η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας».

11. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού.

12. Εγκριση εξόδων κίνησης και εκτός έδρας αποζημίωσης του Δημάρχου Σικυωνίων, για την συμμετοχή του στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α που διεξήχθη στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη στις 8 – 9 Απριλίου 2011.

13. Μεταφορά περιπτέρου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κλεισθένους και 28ης Οκτωβρίου.

14. Κατασκευή και τοποθέτησης ράμπας ΑΜΕΑ επί του πεζοδρομίου μπροστά από το Ορθοπεδικό Ιατρείο του κ. Ι. Γεωργόπουλου επί της οδού Κλεισθένους 70.

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αριθ. 3/2011 απόφασης του Συμβουλίου της Τ.Κ. Τιτάνης με θέμα «Παραχώρηση της χρήσης του Δημοτ. Σχολείου Τιτάνης στον Πολιτιστικό Σύλλογο.

16. Παραχώρηση χώρου στάθμευσης μπροστά από την ιδιοκτησία του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 15 στο Κιάτο.

17. Παραχώρηση χώρου στάθμευσης μπροστά από την ιδιοκτησία του κ. Βυτινιώτη Χαρίλαου τόσο επί της οδού Δερβενακίων 48 όσο και επί της οδού Μιαούλη 31 στο Κιάτο.

18. Παραχώρηση χώρου στάθμευσης μπροστά από την ιδιοκτησία του κ. Παπαγεωργίου Θεόδωρου επί της οδού Δαβάκη 18 στο Κιάτο.

19. Παραχώρηση χώρου στάθμευσης μπροστά από την ιδιοκτησία του κ. Γκρίλια Δημητρίου, επί της οδού Καραϊσκάκη 11 στο Κιάτο.

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τοποθέτηση απαγορευτικών εμποδίων κατά μήκος του πεζοδρομίου μπροστά από το κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου επί της οδού Αράτου στο Κιάτο.