Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΚΑΘΑΡΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ??



ΚΑΘΑΡΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ. ΟΙ ..ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ?

Λοιπόν, σήμερα η μέρα ήταν ΚΑΘΑΡΗ. Βγήκαν πολλοί, είπαν πολλά, κι έγιναν περισσότερα. Όμως τι γίνεται από αύριο ? (Κάνοντας τον κατάλογο!!!)

1. Πιθανότατα(αύριο) να είναι ΑΣΠΡΗ (λόγω χιονιού) και η ΑΘΗΝΑ. Μακάρι το άσπρο του χιονιού, να καθαρίσει και μερικά από τα μυαλά των εθνοσωτήρων μας (εντός και εκτός κοινοβουλίου), μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα. Ή αλλιώς «φως στην άκρη του τουνέλου»- για όσους θυμούνται-!!!

2. Βέβαια αν το χιόνι είναι λίγο παραπάνω ή παγώσει και δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους –με ειδικά προβλήματα οι περισσότεροι!!! του άστεως-, ε τότε ξέρουμε. «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»!! Ναι, αφού το είπε πάλι, ο κ. Πάγκαλος. « Πίσω από τα προβλήματα και τις κινητοποιήσεις βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ». Βέβαια φανταστείτε χαρές που θα κάνουν οι Συριζιώτες, αν υποθέτουν (όπως ο κ. Πάγκαλος λέει), πως έχουν τόση δύναμη, που μπορούν και κινητοποιούν τόσες χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα!!!. Θα τρελαθούν τόσο πολύ που θα πιστέψουν ότι μπορούν ….να …. Μπουν πάλι στη Βουλή. Και μετά βέβαια θα ξαναρχίσουν να μοιράζονται!!!

3. Θα αρχίσει πάλι το μάθημα!! και η προετοιμασία από … τηλεοράσεως. Όλοι οι γνωστοί πλέον: δημοσιογράφοι-αναλυτές-οικονομολόγοι-στατιστικολόγοι-μάνατζερ , θα πουν, θα αναλύσουν, θα εξηγήσουν, θα, … θα…. Ασελγήσουν άλλη μια φορά πάνω στο γνωστό «εκλογικό σώμα». Η Moody’s μας υποβάθμισε ξανά!!- Λες και ο βρεγμένος έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί την βροχή-. Η Μέρκελ δε θα συμφωνήσει …., ο Σαρκοζί θα …., ο Τρισέ θα…., θα, θα,……. 

4. Και τότε ο κ. Πρωθυπουργός θα ζητήσει συναίνεση από τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων (βέβαια θα μου πείτε τι τη χρειάζεται, αφού έχει τη συναίνεση του ελληνικού λαού). Και αφού συμφωνήσει με τον κ. Σαμαρά σε μια άλλη!!! Αναπτυξιακή Πολιτική!!!, ε, τότε από κοινού κι αντάμα το μεγάλο ΘΑμα (εξάλλου σε λίγες σχετικά ημέρες θα έχουμε και το ΠΑΣΧΑ. Οπότε που ξέρεις, μπορεί να έχουμε διπλή Ανάσταση (Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου)...

5. Με λίγα διορθωτικά μέτρα (άλλη μια φορά πλήρωνε μισθωτέ , συνταξιούχε, φτωχέ βιοπαλαιστή και λοιποί συνδαιτημόνες του κ. Πάγκαλου), θα ξεκινήσει…. Η…. Άνοιξη!!! Ε, μετά βλέπουμε.

Αντώνης  Γιάνναρος