Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

31ο Rally Sprint της ΑΛΑΚορινθίας στα Τρίκαλα Κορινθίας


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας   διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτέμβρη  2011 το 31ο   RALLY SPRINT (XΩΜΑΤΙΝΟ)    που προσμετρά   στο  ΚΎΠΕΛΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΣΠΡΙΝΤ 2011   σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ-ΕΘΕΠΑ ,είναι ο 4ος από τους  αγώνες του θεσμού.  

Το Δ.Σ της Λέσχης και  η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε ο αγώνας να μεταφερθεί για πρώτη φορά στην Δυτική Κορινθία και πιο συγκεκριμένα στα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας (Ζήρεια) . Την  πρόταση της Αγωνιστικής Αγωνιστικής Λέσχης Κορινθίας αγκάλιασαν αμέσως ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ξυλόκαστρου- Ευρωστίνης , ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας και φυσικά ο Δήμος Ξυλόκαστρου –Ευρωστίνης και όλοι μαζί υποσχόμαστε ένα ξεχωριστό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με πολλές εκπλήξεις και παροχές . Τον αγώνα στηρίζει επίσης και το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι ενταγμένος στις παράλληλες εκδηλώσεις  της Έκθεσης Κορινθία 2011 .  


Μείνετε συντονισμένοι πληροφορίες θα βρείτε στην  επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.rallysprint.gr και στο www.alak.gr   .