Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ,ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Τρίπολη, 10 Ιουνίου 2011

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Κατατέθηκε στη Βουλή την 9-6-2011 σχέδιο Νόμου για το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής το οποίο περιέχει κάθετες και ισοπεδωτικές μειώσεις στις μισθολογικές δαπάνες στο δημόσιο τομέα για αποδοχές, συντάξεις και πρόσθετες παροχές. Παράλληλα επέρχονται σημαντικές μειώσεις στις λει­τουργικές δαπάνες και στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
Κατόπιν των δυσμενών αυτών εξελίξεων συνεδρίασαν εκτάκτως σήμερα την 10-6-2011 στην Τρίπολη οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποτιμώντας τα έως τώρα δεδομένα αλλά και διαβλέποντας την επερχόμενη λεηλασία των ήδη πενιχρών εισοδημάτων μας που θα απαξιώσει ακόμα περισσότερο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και θα καταρρακώσει το ήδη πεσμένο ηθικό των συναδέλφων μας, αποφάσισαν ομόφωνα ότι πρέπει να αντιδράσουμε σθεναρά, να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «δεν πάει άλλο, φτάνει έως εδώ» και το μή­νυμα αυτό θα το στείλουμε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 και ώρα 11:00 από την πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη στην ένστολη περιφερει­ακή διαμαρτυρία μας.


Συνάδελφοι,

Το μέλλον είναι αβέβαιο, Θα επιτρέψουμε να συνεχίζουν να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς; Η συμμετοχή μας στην ένστολη διαμαρτυρία είναι «το μεγάλο μας όπλο» για να συνειδητοποιήσουν αυτοί που αποφασίζουν για τις τύ­χες μας ότι δε θα επιτρέψουμε να μας γυρίσουν χρόνια πίσω.

«Στην ασφάλεια του πολίτη δε χωρούν εκπτώσεις και περικοπές»
Το χρωστάμε στο θεσμό που υπηρετούμε
Το χρωστάμε στην κοινωνία που υπηρετούμε
Το χρωστάμε στις οικογένειες μας

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

     ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ             ΑΡΚΑΔΙΑΣ           ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ           ΛΑΚΩΝΙΑΣ           ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ  Γ. ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ Π. ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.  ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ Π.  ΚΟΥΤΣΟΛΙΑΣ Α.