Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αλλαγή ημερομηνίας στον Κορινθιακό Φωτογραφικό Μαραθώνιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διεξαγωγής του Rally Acropolis στο Λουτράκι, ο Κορινθιακός Φωτογραφικός Μαραθώνιος αναβάλλεται για την Κυριακή 26 Ιουνίου, με ώρα έναρξης 10 το πρωί.
Ζητάμε συγγνώμη γι’αυτή την αναστάτωση.

Λίγα λόγια για το μαραθώνιο:
·         Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν την καθορισμένη μέρα και ώρα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου (Μπολέτη 9, 1ος όροφος – Λουτράκι)
·         Εκεί θα τους δοθούν δύο θέματα, για τα οποία θα έχουν τέσσερις ώρες χρόνο να αναζητήσουν φωτογραφικές ιδέες.
·         Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραδώσουν από μία φωτογραφία για το κάθε θέμα.
·         Η τριμελής κριτική επιτροπή, που θα αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους της περιοχής θα αναδείξει τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες θα μοιραστούν τα δώρα του μαραθωνίου.
·         Θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης των νικητών και έκθεση με τις φωτογραφίες που συμμετείχαν, που θα ανακοινωθεί μετά το μαραθώνιο.
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι ανεξαρτήτως ηλικίας.
Για να δηλώσει κάποιος ενδιαφερόμενος συμμετοχή, αρκεί να στείλει ένα e-mail στο corinthianphotocontest@gmail.com με το ονοματεπώνυμό του, ηλικία, τόπο διαμονής κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου και τις φωτογραφικές ομάδες του Νομού Κορινθίας (Αγ.Θεόδωροι, Κόρινθος, Κιάτο)
Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες για το μαραθώνιο, καθώς και την τελική αφίσα.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Κ.Φ.Μ.