Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΣΙΝΙΩΤΩΝ «Ο ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ»

Μπορούμε να είμαστε κοντά, όσο μακριά κι αν είμαστε….

ΝΕΟ, μάς προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 11/06/11 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Απανταχού Μεσινιωτών , γεγονός μάλιστα που φάνηκε αναμενόμενο, εν όψει της μεγαλύτερης από κάθε άλλη φορά παρουσίας του κόσμου στη Γεν. Συνέλευση.
Νέοι άνθρωποι λοιπόν, καλούνται ν' αποτελέσουν το "νέο επιτελείο στρατηγικής", που θα επιχειρήσει να αναβαθμίσει την εν γένει λειτουργικότητα και παραγωγικότητα του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο των καταστατικών σκοπών του αλλά και των απαιτήσεων των "νέων καιρών", όπως υποστηρίχθηκε και από νέους ομιλητές στη Γεν. Συνέλευση.
Ελπιδοφόρος η εξέλιξη αυτή και μένει τώρα να φανούν σταδιακά και τα προσδοκώμενα αγαθά αποτελέσματα, για τα οποία, βέβαια, θα χρειασθεί όπως πάντα και χρόνος και κόπος, αλλ' όχι μόνο!
Η θέληση για προσφορά και εργασία, ο ζήλος κατά την άσκησή της και το "μεράκι", που δεν σ' αφήνει να "φυγομαχήσεις" μπροστά σε δυσκολίες και αντιξοότητες, αποτελούν καίριους συντελεστές της επιτυχίας! Εξυπακούεται, φυσικά, και η κατανόηση και συμπαράσταση όλων μας.
Είθε να υπάρξουν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό οι προϋποθέσεις αυτές, ώστε η "νέα πορεία" ν' αποτελέσει γεγονός και ν' αποβεί, πραγματικώς συμφέρουσα για τον Σύλλογο και επιτυχημένη διαδρομή για τους φορείς της!

Δεσμευόμαστε λοιπόν όσο περνάει απ το χέρι τόσο το δικό μου όσο και του νέου Δ.Σ να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε τον σύλλογο πιο μακριά. Για να έλθουμε όλοι κοντά .
Για να βάλουμε το σύλλογο εκεί που του αξίζει να είναι. Μέσα στην καρδιά μας. Γιατί πρέπει να κάνουμε πολλά. Όσα πιο πολλά μπορούμε. Για μας και τα παιδιά μας.
Για να θυμούνται όλοι το Μεσινό σαν το πιο ζωντανό χωριό του Φενεού , της Κορινθίας, της Πελοποννήσου κι όχι «σα μια ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι» που λέει και το τραγούδι. Ολοζώντανο όπως είναι τώρα.
Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε, με τη βοήθειά σας, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Και να ξέρετε...
Μπορούμε να είμαστε κοντά, όσο μακριά κι αν είμαστε.
Συγχαρητήρια λοιπόν ανήκουν, μαζί με τις ευχές μας για επιτυχία, στη νέα σύνθεση του Δ.Σ., που για την ιστορία είναι οι εξής:

· Ιωάννης Γ. Λαλιώτης Πρόεδρος

· Αθανάσιος Σ. Μπράμης Αντιπρόεδρος

· Αικατερίνη Γ. Δουβίκα Γ. Γραμματέας

· Ιωάννης Β. Λαλιώτης Ταμίας

· Γεώργιος Π. Δουβίκας μέλος

Το Δ.Σ.