Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο Πρωτόππαπας στην Κόρινθο (παιδιά μη σπρώχνεστε!)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η εκδήλωση αναβλήθηκε

Όπως πληροφορούμαστε από το site των Αγανακτισμένων Κορίνθου (www.perivolakia.gr), το γνωστό σύμβολο του εργατικού κινήματος κ. Χρ.Πρωτόπαππας θα μιλήσει αύριο στις 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, προσκεκλημένος της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, παρουσία των τριών ομοϊδεατών του βουλευτών του νομού μας (;)
Σύμφωνα με φήμες θα συζητηθεί η μεγάλη και ανιδιοτελής προσφορά του συνδικαλιστικού κινήματος στην πορεία της χώρας, ενώ ειδική επιστημονική ομάδα θα αποδείξει ότι η κυβέρνηση τελικά έχει πρόγραμμα. Τέλος, παγκοσμίου φήμης μέντιουμ και χαρτορίχτρες θα προβλέψουν ποιος θα είναι πρωθυπουργός για την επόμενη βδομάδα.
Το γραφείο του κ. Πρωτόπαππα εξέδωσε δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει: "Για την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Πρωτόπαππας με φυσοκάλαμα και μασημένες τσίχλες σήμερα, __/__/___ κατά την επίσκεψή του στ__ _____________, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες προσέλαβε ινδιάνους από τον Αμαζόνιο, ειδικούς πολεμιστές της φυλής Jivaros. Οι δράστες θα εντοπισθούν και θα τιμωρηθούν με πρόσληψη με μισθό 500€."

Οι απορίες μας λύθηκαν λίγο αργότερα, όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο 5χρονος γιος της γραμματέως του κ. Χ.Π. πάτησε κατά λάθος το κουμπί "Send" στο e-mail, το οποίο κανονικά ήταν να σταλεί αύριο. Το γεγονός αυτό εξόργισε την κυβέρνηση, με την κ. Διαμαντοπούλου να εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει τα Αγγλικά στο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου με εξετάσεις στο τέλος για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

(σ.σ: επειδή από αυτούς όλα τα περιμένουμε και μπορεί να ανακαλύψουν εχθρούς οπουδήποτε, να διευκρινίσουμε ότι οι "Αγανακτισμένοι" της Κορίνθου τονίζουν ότι η όποια παρουσία πολιτών εκεί δεν πρέπει να συνοδευτεί από την παραμικρή χρήση βίας. Σε ότι αφορά εμάς, η παρουσία πολιτικών προσώπων όπως ο κ. Πρωτόπαππας στην περιοχή μας δεν αποτελεί γεγονός που αξίζει να ασχοληθούμε με πιο σοβαρό τρόπο.)