Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο Δήμος Σικυωνίων αναζητά εθελοντές

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                                 Κιάτο 9 Ιουνίου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Βοήθησε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις δράσεις του Δήμου Σικυωνίων

Ο Δήμος Σικυωνίων ξεκινά ένα πρόγραμμα αξιοποίησης της διάθεσης για  εθελοντική προσφορά των δημοτών μας και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετέχει σε προγράμματα εθελοντικής δράσης να το δηλώσει.

O εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει κάποιος δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, να βιώσει αξίες όπως η αλληλεγγύη, η ανιδιοτέλεια, η επικοινωνία, η συνύπαρξη και η προσφορά στο συνάνθρωπο.


Όποιος επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα εθελοντών του Δήμου μας μπορεί να συμπληρώσει την «Αίτηση Εθελοντή» που υπάρχει στο Δημαρχείο, τα Κ.Ε.Π του Δήμου μας, την Κ.Ο.Δ.Ε.Σ και το site του Δήμου: www.kiato.gov.gr δηλώνοντας παράλληλα και τους τομείς απασχόλησης που επιθυμεί να προσφέρει εθελοντική εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 27423-60119 & 27420-20315 (κα Γκαβάγια) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, fax: 27420-23562, email: g_gavayia@yahoo.gr.

Υποστηρίζουμε & ενισχύουμε τον εθελοντισμό ως στάση ζωής...


                                                                                    Ο Δήμαρχος Σικυωνίων


                                                                                   Σπυρίδων Σταματόπουλος