Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Viva Europa 2011

Viva Europa 2011
Κιάτο Κορινθίας (Δήμος Σικυωνιών)


Ένα μεγάλο event (Viva Europa) που κάθε χρόνο αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό έρχεται για πρώτη χρονιά στην πόλη του Κιάτου.
Στις 13 Ιουνίου και ώρα 21:00, σε ζωντανή αναμετάδοση από το Palau De Les Arts Reina Sofia, το εντυπωσιακό και σημαντικό από άποψη καλλιτεχνικής παραγωγής Μέγαρο Τεχνών της Βαλένθια, το κοινό του Κιάτου θα παρακολουθήσει σε Δημόσιο χώρο (Πλ. Ελευθερίας), την πασίγνωστη όπερα Tosca  του Giacomo Puccini, υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Μαέστρου Zubin Mehta.

Η όπερα θα προβληθεί σε γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Ελευθερίας του Κιάτου, με Δωρεάν Είσοδο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του τριημέρου (Αγ. Πνεύματος), να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ μεγάλο πολιτιστικό γεγονός το οποίο υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα προβληθεί ταυτόχρονα σε 44 πόλεις (από 16 χώρες) σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και η πόλη του Κιάτου.
Η εταιρεία διοργάνωσης ηχοθεαμάτων OurMusic υπό την Αιγίδα του Δήμου Κιάτου σας προσφέρει ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους και δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθούμε μέσω δορυφόρου σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους τέχνης της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου, παρακολουθώντας μια από τις πιο γνωστές όπερες που έχουν γραφτεί.