Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ζητά παραίτηση Παπακωνσταντίνου

Να παραιτηθεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός. Με το υπάρχον οικονομικό επιτελείο "δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο", ανέφερε.Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ζητά ο βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός.

Μάλιστα συνέταξε επιστολή την οποία αποστέλλει στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.Επίσης, σε δηλώσεις του αναφέρει ότι με του υπάρχον οικονομικό επιτελείο "δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο". Είπε, επίσης, ότι πρέπει να αντικατασταθούν τα μέλη της κυβέρνησης και αυτό πριν από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. "Πρέπει να επικεντρωθούμε στη λέξη επαναδιαπραγμάτευση με την τροίκα", τόνισε.



Ανέφερε ότι δεν του αρέσει το Μεσοπρόθεσμο και ότι αποφασιστεί στην οικονομία, να γίνει από άλλη κυβέρνηση, αφού όσοι συμμετέχουν σε αυτή δεν είναι όλοι επιτυχημένοι.

Την παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης και αντικατάσταση των υπουργών σε κρίσιμα υπουργεία, με πρώτο το υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε επίσης με δήλωσή του ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Ντ. Βρεττός. Ο βουλευτής ζητεί την αντικατάσταση των υπουργών με πρόσωπα αναγνωρισμένης αξίας, υψηλού κύρους ακόμη και εκτός κυβερνώντος κόμματος και οπωσδήποτε της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

«Η αποδοχή των όποιων όρων του Μεσοπρόθεσμου πρέπει να γίνει με τη νέα κυβέρνηση που θα δεσμευθεί ενώπιον της Βουλής τόσο για την επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών όρων αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ όσο και για την πιο ανώδυνη διαδικασία διαχείρισης του προηγούμενου χρέους στα πλαίσια της ευρωζώνης» αναφέρει ο κ. Βρεττός.

Σε ερώτηση εάν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο απέφυγε να απαντήσει.


ΆΛΛΟΣ ΕΝΑΣ??
Αντώνης Γιάνναρος