Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Εάν παραιτηθεί ο Παπανδρέου, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους

«Το ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θα κάνει, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση. Και βέβαια όσο δεν παραιτείται μπλοκάρει και τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί, όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους», δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η σημερινή συνάντηση διήρκεσε περίπου 17 λεπτά. Εν τω μεταξύ, δύο ώρες νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα, αντί για τις 6, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του ελληνικού λαού. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης προς τα έξω και ένα μήνυμα σταθερότητας και ομαλότητας στο εσωτερικό» είπε ο κ. Σαμαράς κατά την υποδοχή του στο Προεδρικό Μέγαρο από τον κ. Κάρολο Παπούλια.

«Πράγματι πρέπει να τελειώσει η αβεβαιότητα, πρέπει να δώσουμε όλοι μία λύση στο ερώτημα του ελληνικού λαού», απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αντιγραφή από ΤΑ ΝΕΑ online
Για την αντιγραφή; Αντώνης Γιάνναρος