Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ

Αύριο στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιάτου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση των συλλόγων και των φορέων του νέου Δήμου Σικυωνίων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για τους τομείς που δραστηριοποιούνται. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ό νέος Δήμαρχος, κ. Σταματόπουλος και μέλη της νέας Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι θα καταγραψουν τις προτάσεις αυτές.
Η πρώτη συνάντηση έγινε την περασμένη Τρίτη με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και του Συλλόγου Σικυωνίων Πολιτών και είχε χαρακτήρα γνωριμίας και γενικής συζήτησης πάνω στους στόχους αυτής της πρωτοβουλίας. Εκτός από τους παραπάνω συλλόγους, το παρόν έδωσαν και άλλοι, όπως οι:
ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ, Σικυώνια Περιβαλλοντική Πολιτιστική Εταιρεία, Copyleft, πολιτιστικοί σύλλογοι από Κρυονέρι, Γκούρα, Γοννούσα και άλλα ορεινά χωριά, οι ενώσεις εκπαιδευτικών α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης, η Rock Συνάντηση, σύλλογοι δασοπροστασίας από τα ορεινά διαμερίσματα, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών κ.ά.
Αυτή τη φορά θα παρουσιαστούν συγκεκριμένες προτάσεις, ανα θεματική κατηγορία και θα οριστεί συντονιστικό όργανο των συλλόγων. Η πρόσκληση για συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους φορείς του Δήμου.