Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ενημέρωση και επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα από τη νέα Δημοτική Αρχή

Στο Δημαρχείο βρίσκεται σχεδόν καθημερινά τις τελευταίες ημέρες ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος προχωρώντας στη λεπτομερή καταγραφή της οργάνωσης του Δήμου Σικυωνίων, της οικονομικής κατάστασης, των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και άλλων σημαντικών θεμάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Για την πληρέστερη ενημέρωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έχει επαφές με τους Προϊσταμένους των υπηρεσιών αλλά και το προσωπικό.

Επίσης, στο πλαίσιο της πυρετώδους προετοιμασίας ανάληψης της Δημοτικής Αρχής την 1η Ιανουαρίου 2011 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και εκλεγμένοι εκπρόσωποι της παράταξης, τηρώντας την προεκλογική τους δέσμευση, ξεκίνησαν από χθες, Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου μια σειρά λαϊκών συνελεύσεων στα Τοπικά Διαμερίσματα του νέου Καλλικρατικού Δήμου προκειμένου να έχουν μια επαφή με τους φορείς και τους δημότες και να ενημερωθούν για τα μείζονα θέματα των τοπικών κοινωνιών. Η μαζική και ενεργή συμμετοχή των δημοτών στις Λαϊκές Συνελεύσεις θα είναι χρήσιμη και ουσιαστική για την πλήρη καταγραφή των προβλημάτων και των προτάσεων που υπάρχουν.

Το πρόγραμμα των χθεσινών επισκέψεων περιλάμβανε το Βασιλικό, το Μούλκι και το Σούλι, ενώ για σήμερα το πρόγραμμα έχει:
18:00 Μποζικα
18.45 Τιτάνη
19.30 Γονούσα
20.15 Παραδείσι
21.00 Κρυονέρι
από δελτίο τύπου

Για τις χθεσινές επισκέψεις, το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
"Ο κ. Σταματόπουλος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των πολιτών, καθώς και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπισή τους, κάνοντας πραγματικότητα την προεκλογική του υπόσχεση, αλλά και τις προγραμματικές δηλώσεις του για τη λαϊκή συμμετοχή στις δημοτικές αποφάσεις. Οι κάτοικοι των εν λόγω δημοτικών διαμερισμάτων επεφύλαξαν στο Δήμαρχο πολύ θερμή υποδοχή και η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και υψηλό επίπεδο, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα ζωτικά προβλήματα της διαχείρισης των απορριμάτων, την οδοποιία, την ύδρευση και την άρδευση."

(σ.σ: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για λαϊκές συνελεύσεις, κάτι που αποτελούσε για καιρό και πρόταση του συλλόγου μας. Ελπίζουμε η νέα Δημοτική Αρχή να ακολουθήσει ένα μοντέλο διοίκησης που θα μένει πάντα σε επαφή με τον απλό πολίτη και θα του δίνει το λόγο για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή.
Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας από Μούλκι-Βασιλικό-Σούλι για την καθυστερημένη ανακοίνωση των χθεσινών επισκέψεων, η οποία οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα με το e-mail μας που διορθώθηκε)